vrijdag 6 november 2015

Review - Moringa Beautifying Oil

Vandaag review ik een product van The Body Shop. Een tijdje terug schreef ik al over een olie product van Dove en nu over een olie product van The Body Shop.
Ben je benieuwd wat ik ervan vind, lees dan snel verder !Als ik zo naar de verpakking van het product kijk, krijg ik er al een ontzettend warm gevoel van.
En de geur is ook heerlijk warm, maar toch ook een beetje fris. Het is echt een bloemige geur.
In het begin moest ik even wennen aan de geur, omdat ik vaker kies voor de fruitige geuren van The Body Shop. Maar een tijdje kan ik deze ook echt ontzettend waarderen!

De ingrediĆ«nten:
‘Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Sclerocarya Birrea Seed Oil (maroela-olie), Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (amandelolie), Moringa Pterygosperma Oil (moringa-olie), Aleurites Moluccana Seed Oil, Linalool, Tocopherol (vitamine E), Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Geraniol, Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Ascorbyl Palmitate (vitamine C).’

Als je het product aanbrengt op je hand of huid voel je eigenlijk niet dat er product op zit. Het is zo ontzettend licht en zacht, dat je er niets van voelt. Op de foto zie je het product ook niet heel goed liggen. 
Het product is echt een olie en dat voel je ook. Het is ontzettend vet en het trekt op zich vrij snel in. Maar er blijft dan toch een vettig laagje achter. 

Zoals je misschien al op de voorkant van de verpakking hebt kunnen lezen kun je het product op verschillende manier gebruiken. Voor je lichaam, gezicht en haar. Nu zou ik er zelf niet snel voor kiezen om dit product in mijn haar te gebruiken. 
Voor je gezicht is het ontzettend fijn, het voelt voedend en zacht. Wel zou ik er bij een vette huid wat voorzichtig mee zijn waar je het aanbrengt op je gezicht. Ik zal dan de vette plekken vermijden.
Voor het lichaam vind ik zelf het product erg fijn. Het voedt heerlijk en je ruikt de geur de hele dag. Ik vind het voor mijn benen een heerlijk verzorgend product. 

Als je het product uitsmeert blijft er een heel dun vettig laagje over. Maar dit ziet er niet uit alsof je huid vet is, meer alsof je huid gezond en goed gevoed is. Het geeft je huid een net wat frissere uitstraling. 
Ik ben echt ontzettend tevreden over dit product en ik kan dan ook volmondig zeggen dat dit een echte aanrader is !  De geur zou ik van te voren wel even ruiken, want die ik wel erg persoonlijk. Ik vind hem heerlijk, maar daar kun jij natuurlijk weer heel anders over denken !

Heb jij wel eens producten van de Moringa lijn geprobeerd?
X. Danielleeee


                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten