vrijdag 13 november 2015

Review 'Mac Lipstick & Lippotlood'

Ik review vandaag een lipstick en lippotlood van MAC. 
Ik heb ze al een poosje in mijn bezit en heb daarom goed mijn mening erover kunnen vormen. 
Je hebt de lipstick ook al eerder kunnen zien in een look die ik maakte. 

Ik begin met het lippotlood. Het is de kleur 'Half Red'. 
Het is een prachtige en donkere lippotlood. Het heeft een ontzettend fijne structuur. 
Toen de make-up artist in de Douglas dit potlood aanbracht over de lipstick vond ik het echt prachtig. Alleen toen ik thuis kwam moest ik het zelf doen, het zag er de eerste paar keren echt niet uit. Maar oefening baart kunst zeggen ze altijd! Ik breng het potlood alleen aan om mijn lippen te omlijnen. Ik ben ontzettend blij dat ik hem bij de lipstick gekocht heb. 

De lipstick is de kleur Viva Glam V en is een luster. Dit betekend dat hij glanzend is en niet langhoudend. Het heeft een mooie warm roze/bruine kleur. Het is eigenlijk een beetje 'my lips but better'. Ik ben ontzettend blij dat deze tint mij geadviseerd is om mee te starten. Ik draag hem ook ontzettend graag. 

Hier zie je de swatches van de twee producten. Je ziet dat het lippotlood vrij donker is in verhouding met de lipstick kleur. Maar bij het aanbrengen loop dit ontzettend mooi in elkaar over. Dat zie je hieronder.  Het lippotlood gebruik ik ook erg graag in combinatie met een hele donker paarse lipstick. Dit maakt de lipstickkleur net even anders. 


Ik ben ontzettend blij met deze lipstick van MAC en ik sta alweer te poppelen om mijn volgende lipstick te kopen! Ik vind het een prachtige alledaagse lipstick, die voor elke gelegenheid ontzettend goed geschikt is. Hij slijt heel mooi en subtiel af, waardoor je geen vreemde lijntjes en randjes krijgt. Ik ben zeer tevreden. 

Ik heb de producten gekocht bij Douglas.
Lippotlood: €15
Lipstick: €19 

Wat is jullie favoriete lipstick?
X. DanielleeeeVandaag is je laatste kans !
Volgen jullie mij al?        
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

2 opmerkingen:

  1. De lipstick is echt niets voor mij! Maar hij staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige combinatie! De Viva Glam lipstick vind ik de laatste tijd ook steeds mooier worden!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen