vrijdag 27 november 2015

Review - Essence All About Roses Eyeshadow

Vandaag review ik een oogschaduwpalette van Essence. Essence kwam onlangs met een aantal prachtige nieuwe paletten, waaronder All About Roses. Benieuwd wat ik van dit palette vind, lees dan snel verder !
Als ik het palette zo op het eerste oog bekijk vind ik hem echt prachtig. De mooie roze, paarse en taupe tinten vind ik prachtig voor het najaarsseizoen. Je kunt een hele donkere look maken, maar ook een hele subtiele look. Voor ieder wat wils. 
Essence All About Roses Eyeshadow - €4,99


Het palette bevat 3 prachtige matte kleuren en 5 prachtige glanzende kleuren. Ik vind de variantie hierin heel mooi, waardoor je ook een mooie look kan creëren en geen glitterbom :) !
De pigmentatie van de kleuren varieert enorm. De donkere tinten, doen het erg goed en ook een aantal lichte tinten zijn erg mooi. De matte lichte kleur vind ik wat minder gepigmenteerd, maar is toch heel mooi als je hem aanbrengt onder het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek.
De pigmentatie varieert, maar ik kan niet zeggen dat de kleuren die minder gepigmenteerd nu slecht zijn. Deze kun je heel mooi en subtiel opbouwen. 


Bij het maken van de look merkte ik dat er wel een gebruiksaanwijzing aan een aantal kleuren zit. Vooral de donkere tinten zijn erg stroef en daardoor heel lastig te blenden. Ik breng de donkere kleuren vaak aan met een kwastje voor in de arcadeboog en blend dit dan uit met een blendingkwast. Maar bij de donkere tinten is het verstandiger om het direct aan te brengen met de blendingkwast en dan direct de kleur te vervagen.  

Doordat ik dit niet gedaan had, kon ik de kleur amper vervagen. 
Maar de pigmentatie is zoals je hierboven ziet heel mooi ! Prachtige warme tinten heeft het palette. 
Waar je een hele mooi en gevarieerde look mee kunt creëren. 

Conclusie:
Een prachtig palette, met prachtige en goed gepigmenteerde kleuren.  Bevat wel een aantal kleuren die iets minder zijn, maar die zijn goed op te bouwen. 
De structuur van de donkere tinten is stroef, maar hier valt wel mee te werken. 
Ik vind het een prachtig palette en vind het ook echt een aanrader !

X. Danielleeee


Volg jij mij al?
                                                                 
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl


1 opmerking:

  1. Deze heb ik ook en gebruikte ik vroeger erg vaak! Mooi palette is het.
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen