maandag 19 oktober 2015

Stuff that make me happy... #GirlsNightIn of verwenavond voor jezelf !

Vandaag heb ik een leuk artikel voor jullie! Ik wil jullie vandaag een aantal leuke tips meegeven voor een ontzettend leuke en gezellige GirlsnightIn. Dit kan iedereen naar eigen idee natuurlijk wel invullen, maar hier een aantal leuke tips!


Ik vind het heerlijk om de avond te starten met een lekker kopje thee en een aantal lekkere dingen erbij. Een heerlijke reep chocolade of pepernoten ook al is het nog geen sinterklaas.
Ondertussen moet je thee natuurlijk afkoelen en kan je samen met je vriendinnen een maskertje opdoen. Die kun je natuurlijk gewoon kopen van bijvoorbeeld Dr. Van der Hoog of Montagne Jeunesse. Maar je kan het ook heel makkelijk zelf maken. Met ingrediƫnten die je vaak wel in huis hebt. Als je deze spullen nu niet in huis hebt, staan er op Pinterest ontzettend leuke alternatieven !

Recept:  1 ei, een halve avocado en een theelepel citroensapOnder het genot van het kopje thee en al dat lekkers, laat je het masker lekker zijn werk doen en kun je er met je vriendinnen op los kletsen. Nadat het masker zo’n 20 tot 30 minuten erop heeft gezetten kan hij er weer af en voelt je huid weer als herboren.

Dan wordt het tijd voor een borrel. Ik hou ontzettend van een zoete witte wijn, maar als je daar nu niet van houdt kun je samen ook een heerlijke cocktail maken.
Op de GirlsNightIn pagina van Westwing staan heerlijke recepten voor ontzettend lekkere cocktails. Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk om samen te maken.

Tijdens dat heerlijke glaasje wijn kun je natuurlijk een gezellige meidenfilm kijken.
Mijn Top 3 films voor een meidenavond zijn:
♥ The Devils Wears Prade

♥ Meangirl

♥ A Cinderella story


Natuurlijk hou ik ontzettend van beauty, net zoals veel andere meiden. En zullen je vriendinnen vast ook wel houden van optutten en opmaken.
Mijn laatste tip is om een celebrity look op te zoeken en na te maken bij elkaar of bij jezelf. Lekker tutten en spelen met make-up is natuurlijk super leuk! En je kunt samen tips en trics uitwisselen.


Ultimate Celebrity Make-up Looks 2012 | ELLE UK/ Cheryl Cole, Capital FM Summertime ball, London:

Klinkt dit niet als de perfecte avond ! Natuurlijk kun je al deze dingen ook lekker alleen doen, om een heerlijk ontspannen avondje voor jezelf te hebben!
Wat zijn jou tips voor een gezellige GirlsNightIn?

X. Danielleeee
      
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                     

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Westwing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten