vrijdag 23 oktober 2015

Review - Garnier Face Wash

Vandaag review ik een face wash voor jullie. Het is de face wash van Garnier. Toen ik hem bij de Action voor €1,99 zag liggen, kon ik hem daar niet laten. Mijn face wash van Essence was op, dus het werd weer tijd voor een nieuwe. Perfect Timing!Nu is oranje niet geheel mijn kleur, maar toch vind ik de verpakking erg mooi en lekker kleurrijk. Wel is de uitleg op de verpakking Duits, maar dat lijkt me verder geen probleem bij het gebruik van het product. 

Zoals je ook op de verpakking kunt zien, zit er grapefruit en granaatappelextract in en vitamine C. Op mijn best vertaalde Duits is het een product voor een milde reiniging, stimuleert en zuivert de huid. 

Als je pompt met de flacon komt er een heerlijke en zachte mousse uit. Dit voelt heel fijn aan op de huid. 
Ik heb het product getest om gewoon voor het slapen gaan mijn make-up te verwijderen en onder de douche mijn make-up te verwijderen. 
Ik merk dat als ik hem direct aanbreng op mijn droge huid, dat hij niet alle make-up verwijdert van mijn gezicht. Het is natuurlijk niet een product om je oogmake-up mee te verwijderen, maar wel je gezichtsmake-up. Toch heb ik hem stiekem ook even getest bij mij ogen en dat valt echt vies tegen op een droge huid. Het is net of het product de mascara in mijn huid duwt. Waardoor het ontzettend lastig wordt om met een oogreiniging mijn pandabeer ogen schoon te krijgen.

Als ik het product onder de douche gebruik is mijn huid al nat, waardoor het product veel meer en beter kan reinigen. Dit geldt ook voor de oogmake-up, dit wordt prima verwijdert als ik het onder de douche gebruik. Al is het product daar niet geheel voor. 

Conclusie:
Het is een fijn en zacht aanvoelend product. Het reinigen van make-up gaat toch minder goed als bij mijn face wash van Essence. Ik zal daarom het product ook niet nogmaals opnieuw kopen. Dan ga ik liever voor mijn oude vertrouwde face wash van Essence voor €1,99.

Kennen jullie dit product?
X. Danielleeeee
                                                      
                                                                  

Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl

                                                         

1 opmerking:

  1. Hm ik houd niet zo van foam producten voor mijn gezicht, het droogt nogal uit bij mij.
    Toch klinkt deze wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen