zaterdag 10 oktober 2015

Mooiste foto´s # September


mooi fotograferen van producten of van een look vind ik echt een kunst. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Vandaag laat ik jullie weer de foto´s van de afgelopen maand zien waar ik best trots op ben !
 Doordat het licht ontzettend mooi was en de achtergrondkleuren, was de kleur van de oordopjes echt perfect. Precies zoals ze in het echt zijn, en dat is nog best lastig om te fotograferen. Klik hier om het artikel te lezen !

 Het fotograferen van nagellak vind ik erg leuk om te doen. Het is ontzettend leuk om dit te combineren met andere producten, waaronder bloemen. Ik vind deze combinatie echt prachtig ! Klik hier om het artikel te lezen !


 Het fotograferen van parfum is ook een kunst. Door de glimmende glazen flacons reflecteert de flits er heel snel in. Je ziet het in deze foto's heel licht, maar het is niet storend. Klik hier om het artikel te lezen ! 

 Ook het fotograferen van een ooglook is een pittige klus. Krijg alle kleuren er maar eens op zoals ze er in het echt uitzien. Dat is zo ontzettend lastig. Op deze foto zie je de kleuren echt heel mooi, helaas is de foto scherp gesteld op de lippen. Maar dat maakt het geen minder mooie foto ! Klik hier om het artikel te lezen!

Deze foto vind ik echt prachtig. Iedereen heeft vast wel eens gehoord van de kleurencirkel, waarbij kleuren elkaar versterken. Dit is bij de kleur groen en rood/roze ook het geval. Je ziet het ook erg goed op de foto. 


Wat vinden jullie de mooiste foto?
X. Danielleeee

                                                                  

Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel ! :)

   Doe je al mee aan de winactie?
   http://www.theloveforpink.nl/2015/10/review-montagne-jeunesse-chocolat-mask.html

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige foto'som te zien! Vooral die van het Max Factor nagellakje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, die met de parfumflesjes is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de laatste foto ook het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen