vrijdag 11 september 2015

Waarom een dagcrème met SPF?

Waarom gebruik je nu een dagcreme met SPF? Wat heeft het voor meerwaarde? Wat voorkom je ermee?
Ik denk dat veel mensen nog geen dagcreme met SPF gebruiken. Voor velen zal het ook niet nodig zijn. 
Ik vertel julie waarom ik gekozen heb voor een dagcreme met SPF.Een tijdje geleden was ik op zoek naar een goede dagcrème, niet te duur en met SPF. Ik zag dat Garnier in de aanbieding was bij de Etos, dus samen met mijn moeder hebben we daar een dagcrème gekocht. Nu heeft Garnier alleen een dagcrème met SPF voor een wat oudere huid. Toch besloot ik om hem mee te nemen. 

Voor de zomer heeft deze dagcrème voor mijn huid te weinig SPF in zich, dus ik smeer dan nog bij met een andere zonnebrandcrème. 

Waarom koos ik nu voor een dagcrème met SPF? 
Om een hele simpele reden. Ik heb een ontzettend lichte huid met sproeten. Ik verbrand ontzettend snel en dat wil ik voorkomen. SPF is het product dat je beschermd tegen UV-stralen en zorgt er dus ook voor dat je niet zult verbranden. 


Heeft het product voor mij geholpen? 
Het product heeft goed zijn werk gedaan. Ik ben deze zomer niet verbrand in mijn gezicht. Op hele hete dagen heb ik natuurlijk wel een beetje bijgesmeerd, maar verder niet. Je kon tijdens één van de warme dagen zien dat ik net in mijn haargrens wel verbrand was, daar had ik geen product gesmeerd want dan wordt je haar vet. Mijn gezicht was totaal niet verbrand, ik had er misschien een paar sproeten bij gekregen maar verder niets. Ik merk dus dat het voor mij echt werkt.  En de volgende keer toch maar iets verder smeren.

Zou je nog weer een dagcrème zonder SPF kopen? 
Ik zou absoluut geen dagcrème zonder SPF meer kopen. Ik moet denk ik wel op zoek naar een vervanger voor deze. Als ik deze namelijk blijf gebruiken, zal het tegen de tijd dat ik een verouderde huid heb zijn werk niet meer doen. Ik moet op zoek naar een dagcrème voor mijn huidtype en leeftijd. Mocht je tips hebben?  
Voor de winter zou ik gebruik maken van een dagcrème met SPF15 en voor de zomermaanden wil ik toch op zoek naar een dagcrème met een hogere factor. 

Het is gewoon veel veiliger voor je hui den gezondheid om een dagcrème met SPF te gebruiken.
Wat voor dagcrème gebruik jij? Zit er ook SPF in?


X. Danielleeee


                                                         
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten