zaterdag 19 september 2015

Shoppings !

Ik liep laatst in de Kruidvat, wat voor mij eigenlijk verboden terrein is. En hoe kan het ook anders, maar ik heb weer wat dingen geshopt. In de Kruidvat hebben ze vaak van die bakken staan met make-up producten die zijn afgeprijsd. Vaak zijn dat niet de meest mooie producten en vaak zijn ze stuk of al gebruikt. Maar dit keer zag ik er een paar hele leuke items tussen zitten. 


Altijd als ik in de Kruidvat kom moet ik iets meenemen en ook dit keer was dat weer het geval. 
Ik vond voor slechts €2,50 drie hele leuke producten! 


Ik begin met echt een prachtige oogschaduw. Ik begrijp hier echt niet van waarom dit product uit het assortiment gaat en waarom dit in vredesnaam is afgeprijsd. Maar ik ben er natuurlijk hartstikke blij. Als je hieronder kijk naar de pigmentatie is hij echt prachtig. Het is een prachtige highlighter voor op het wenkbrauwbot en voor in de binnenste ooghoek. De oogschaduw heeft echt een prachtige glans, waar je echt verliefd op kunt worden! Deze zul je binnenkort zeker terug zien in een prachtige ooglook.

 Je kan hier een beetje de prachtige glans terugzien. Hij is echt zo ontzettend mooi! Ik kocht deze oogschaduws trouwens voor maar €0,50 !!! Dat kan toch niet !

Dan een op het eerste oog een prachtige blush van Catrice, in een mooie basic roze tint. De blush heet Pinkerbell en kostte mij  €1,00 !  Maar is hij ook zo mooi als dat hij lijkt. Ik merk dat hij bij het maken van de swatch op mijn vinger dat hij erg stroef is en je kunt daar ook vrij weinig van terug zien op mijn vinger. Ik breng hem daarom aan naast de oogschaduw. Je kunt zien dat het een hele subtiele blush is, die je zelf naar eigen smaak kunt opbouwen. Het is verder een mooie blush, voor je het aanbrengen moet je alleen wat meer moeite doen. Ook deze zul je binnenkort terug kunnen zien in een look ! Daar kun je zien hoe hij er op het gezicht uit ziet!


En dan zijn we alweer aangekomen bij mijn laatste geshopte item. Het is een blushbrush van Catrice.  Hij heeft een prachtige vorm en ontzettend zachte haren. Waardoor hij erg fijn aanvoelt bij het aanbrengen van product. Hij werkt ontzettend goed en begrijpt ook van dit product niet waarom deze afgeprijsd is. Ook deze kostte mij slechts €1,00 !


Hebben jullie nog leuke Sale make-up items gescoord?
X. Danielleeee

                                                       
Wat vinden jullie er trouwens van dat de foto's groter zijn? Beter? Minder? Ik hoor het graag!

                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

1 opmerking: