vrijdag 25 september 2015

Review 'Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil'

Vandaag review ik een product van Dove voor jullie. 
De Dove Purely Pampering , het is een nourishing body oil. 
Ik vertel je hier mijn mening.


De Dove Purely Pampering is een nourishing body oil.
Ik heb hier de geur 'Pistache cream and Magnolia', het is een heerlijke zachte geur. 
Op één of andere manier kun je aan de geur ruiken dat het een product van olie is. 

 Het is een ontzettend waterige olie, die al je hem aanbrengt op je huid bijna niet voelt. Ik had ook best veel in mijn handpalm gedaan en dat verdween heel vlot. Toen ik mijn hand omdraaide zag ik dat het naar de andere kant van mijn hand was gelopen. 

Als het product uitsmeert over je hand of arm, voelt het echt fluweel zacht. Het trekt echt ongelofelijk snel in, wat natuurlijk een heel belangrijk aspect is voor een body product.
Als het niet goed verdeeld over je hand, dan kan het een vettig laagje achterlaten. Dat zie je een beetje op mijn vingers, daar heb ik het product niet goed uitgesmeerd. Hierdoor zit er te veel product en duurt het intrekken wat langer.

Naar mijn mening is het een heerlijk product. Het trekt ontzettend snel in en ruikt heerlijk. Je moet er wel goed op letten dat je niet te veel product aanbrengt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit product fijner vind dat een normale bodylotion, het intrekken van een normale bodylotion duurt nog weer langer. Ook voel het niet vies of plakkerig aan als je je kleding erover aantrekt. 
Alleen maar pluspunten, toch heeft het ook een nadeel. 
De fles moet je wel ontzettend goed dicht doen en je moet eerst je hand schoon hebben voordat je de fles weer vast kunt pakken. Ik had mijn fles  namelijk helemaal onder de olie zitten. Maar dat maakt het natuurlijk geen slecht product !

De Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil kost €9,99

X. Danielleeee

                                                          
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

3 opmerkingen:

  1. Aah i love this one. Ik vind het moeilijk om te zeggen of ik hem fijner vind dan lotion of butter maar een fijn product is het zeker! Leuk review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dove is een van mijn lievelings geurtjes, alle bodylotions ruiken altijd zo lekker echt nostalgisch

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Ik vind bodylotion altijd zo vervelend omdat het zo lang duurt voordat het in de huid trekt,dus dit product lijkt me wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen