woensdag 30 september 2015

Mijn favoriete tv-programma's op dit moment !

Vandaag schrijf ik over mijn favoriete tv-programma’s van dit moment. Ik vind het heerlijk om na een lange dag lekker op de bank te ploffen en te ontspanne met een leuk programma. Ik zet mijn favoriete tv-programma’s voor jullie op een rijtje !Sophie in de kreukels
Dit vind ik echt een ontzettend interessant programma. Niet bepaald om de botox, maar om welke bn’ers en wie dan ook botox gebruiken. Ik ben er totaal geen fan van, maar snap ook totaal niet waarom er zo’n taboe over gemaakt wordt. Heel interessant programma.

Expeditie Robinson
Natuurlijk kan Expeditie Robinson niet missen in dit rijtje. Ik vind het een ontzettend leuk programma, waar ik de laatste jaren steeds meer fan van ben geworden. Erg leuk dat er bekende Nederlanders aan mee doen die ik ken en natuurlijk blogger & youtuber Teske!


Villa mama
Ik vind de programma’s van BNN altijd erg leuk om te kijken, waaronder ook Vila mama. Hierin zitten 8 alleenstaande moeders met hun kinderen in één huis. Ze leven daar telkens naar één van de moeders opvoeding. Erg leuk om de verschillen te zien!

Hollands Next Topmodel

Of het nu de Amerikaanse versie of de Nederlandse versie is, ik vind het ontzettend leuk om te zien! Volgens mij kijk ik het ook al vanaf het begin. Vooral de make-overs vind ik ontzettend leuk om te zien en de modellen kunnen dan altijd zo lekker hysterisch zijn. 


Wat zijn jullie favoriete programma's ? 
X. Danielleeee

                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

1 opmerking: