woensdag 16 september 2015

Look 'Just Green'

Vandaag heb ik weer een prachtige look voor jullie. Met één van de prachtige kleuren van de Liquid Metals van Catrice. Benieuwd naar de look, lees dan snel verder!Mijn gezicht met nog geen producten erop. Ik vind mezelf er altijd zo slaperig uitzien.
Maar goed, let's get started !

 Zo de basis zit erop. Ik gebruikte als foundation de All Matt Plus Foundation van Catrice. Ik poeder mijn gezicht af met de Essence All About Matt. Ook breng ik alvast een oogschaduwbasis aan van Essence. 


De producten die ik heb gebruikt:
Catrice Liquid Metal - Petrol Pan
Emite oogschaduw
Eyes Lips Faces Blush Palette - Light
Sleek - Oh So Special Palette (zwarte kleur)
Vaseline - Aloë Vera
Benefit They're Real Mascara 
De producten voor de basis las je hierboven. 
En ik gebruikte natuurlijk verschillende kwasten. 


Over de oogschaduwbasis breng ik een witte oogschaduw aan. Daarover breng ik een matte, grijs bruine kleur aan. Deze dient als basis voor onze verder look. 
Oh en ik heb mijn wenkbrauwen gedaan met een potlood van de Hema, op het wenkbrauwbot heb ik ook de witte oogschaduw aangebracht. 

In het midden van mijn ooglid  breng  ik dan de prachtige groene kleur van Catrice. Dit breng ik steeds verder naar buiten aan. Ik blend het geheel even uit.
De Liquid Metal in de kleur Petrol Pan. 

Als laatste dep ik met een blending brush heel voorzichtig de zwarte kleur in mijn ooghoek. Voor een wat smokey effect. Ook blend ik de zwarte kleur in mijn arcadeboog, zodat de kleur mooi overloop in de groene tint.

Ook onder mijn ogen breng ik  aan de buitenkant heel subtiel de zwarte kleur aan, in het midden de groene tint en deze laat ik overlopen in de witte oogschaduw. Die ik tevens aanbreng in de binnenste ooghoek.

 Als laatste nog een likje mascara en de look is verder af, ik zet nog even de groene wat opvallender aan in het midden van mijn ooglid. 


Tijd om blush aan te brengen. Ik breng heel subtiel de roze tint aan. Omdat mijn ogen al vrij heftig zijn, hou ik dit lekker rustig. Op mijn lippen breng ik daarom ook geen lipstick aan, maar ga ik gewoon voor mijn vaseline. 


En dan is dit het eindresultaat. Een vrij heftige look, die voor brildragers erg mooi is. 
En eigenlijk helemaal niet zo heftig naar mijn mening. 
Met slechts drie oogproducten een hele gave look!
Wat vinden jullie van de look?

X. Danielleeee

                                                         
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

4 opmerkingen: