zaterdag 1 augustus 2015

Tips voor als je Groningen bezoekt !

Vandaag een artikel over Tips voor als je een keer in Groningen bent. Ik ben geboren in Groningen, maar tijdens mijn middelbare schooltijd verhuisd naar Drenthe. Inmiddels woon ik alweer 3 jaar in Groningen voor mijn studie. Ik heb daarom 4 tips waar je echt eens moet kijken of eten als je in Groningen bent!Dille & Kamille 
Als eerste Dille & Kamille dit is één van mijn favoriete winkels. Natuurlijk is deze winkel inmiddels in heel Nederland te vinden. Maar nu ook in Groningen sinds kort. 
Ik vind het een winkel waar ik echt kan genieten als ik er doorheen loop. Leuke spulletjes voor elk plekje in huis. Sommige producten heel goed andere weer vrij prijzig. 

News CafeEen heerlijke plek waar je kunt gaan zitten voor een lekker drankje, lunch of diner. Ze hebben heerlijke gerechten waar je van kunt genieten. Op zondag fietsen we daar wel eens heen en gaan daar heerlijk de hele middag zitten. In de winter met een heerlijke warme chocolademelk en in de zomer met een lekker fris drankje. En zo nu en dan natuurlijk met een lekker hapje!

Sostrene Grene
Inmiddels is de winkel al heel bekend en nog steeds alleen in Groningen te vinden, maar hier komt binnenkort verandering in. Dit is net als Dille & Kamille een winkel waar ik heerlijk doorheen kan snuffelen en genieten van alle leuke spullen. Sommige spullen zijn heel goedkoop en andere weer wat prijziger. Ik heb al veel kaarsen verbrand uit deze winkel en leuke kleine dingetje gekocht. 

Bronco 


Dit is een restaurant waar je van moet houden. Het is namelijk veelal gericht op vlees en dan vooral spareribs. Als ik samen met mijn vriend uit eten ga ik de stad is onze keuze vaak al heel snel gemaakt. Of het wordt News cafe of Bronco en vaak gaan we dan voor Bronco. Je kunt er heerlijk eten. Met lekkere voorgerechten en hoofdgerechten, de nagerechten heb ik nog nooit geproefd want ik ziet na het voorgerecht en hoofdgerecht altijd vol. 

Al deze dingen zijn echte aanraders ! 
Natuurlijk zijn er nog veel meer aanraders in Groningen, als jullie er interesse in hebben kan ik daar binnenkort er nogmaals over schrijven. 


X. Danielleeee


Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten