vrijdag 14 augustus 2015

Three Things Tag

Vandaag heb ik weer eens een Tag voor jullie ! 
Het is de Three Things Tag! Ik vond het een leuke tag die ik graag met jullie wilde delen!
Ben je benieuwd naar mijn antwoorden, lees dan snel verder !

Drie dingen in mijn tas
1. Mijn eerste MAC lipstick in de kleur Viva Glam V.
Ik ben echt ontzettend blij met mijn eerste lipstick. Het is een neutrale tint met een warme ondertoon. Ik heb van mezelf een vrij bleke huid, waardoor ik warme tinten goed kan hebben.
2. Pennen. Ze slingeren in alle soorten en maten in mijn tas. Toevallig heb ik vandaag mijn tas uitgeruimd en er vijf pennen uitgehaald. Nu heb ik heel bescheiden nog maar twee pennen in mijn tas.
3. Mijn portemonnee. Misschien een beetje een logisch antwoord, maar wat moet je zonder je portemonnee in je tas. Je moet je ID altijd bij je dragen. En het is ook altijd wel handig om geld op zak te hebben.

Drie dingen op mijn bureau
Deze vraag ik voor mij een beetje lastig te beantwoorden. Ik heb namelijk geen bureau. Maar ik geef antwoord vanuit mijn mand met spullen voor school/blog.
1. To Do list (met pen). Er ligt altijd een papier of een noteblock met een To Do list op mijn bureau. Ik ben echt een to do freak, al zeg ik het zelf. Alles moet ook afgestreept zijn. Vaak maak ik meerdere To Do list. Eén voor de komende periode van 10 weken, per week, per dag. Deze staan op papier, in een word bestand en in wunderlist.
2. Mijn hardeschijf. Op mijn hardeschijf heb ik echt alles staan, bestanden voor school en foto's. Het is echt mijn alles. Vorig schooljaar sleepte ik het ding ook overal mee naar toe. Dit jaar neem ik toch liever weer USB-sticks mee, omdat ik toch bang ben dat de hardeschijf misschien een keer stuk gaat.
3. Mijn laptop. Zonder mijn laptop kom ik nergens. Ik heb hem nodig voor mijn blog en voor mijn opleiding ben ik hem ook ontzettend veel nodig. Ik moet ontzettend veel voorbereiden op mijn laptop voor stage en echt niet normaal veel verslagen maken. Dan is een goede en fijne laptop ontzettend handig. Ik neem mijn laptop niet mee naar school. Vanaf dit schooljaar ga ik één dag in de week naar Leiden, dit is 3 uur reizen. Dan kies ik ervoor om mijn laptop wel mee te nemen. Ideaal voor in de trein.

Drie favoriete meubelen bij ons thuis
MALM Ladekast met 6 lades IKEA Ingebouwde spiegel. Praktische opbergoplossing van alles van sieraden tot ondergoed.
Foto: IKEA.nl
1. Ik ben ontzettend blij met mijn MALM kast van de IKEA. Ik vind het een hele fijne kast en er zit ook nog eens een spiegel in. In de bovenstee twee lades zitten mijn make-up spullen. De derde en vierde la zit kleding in. De vijfde la zit vol met haar spullen, zoals een föhn en stijltang. En in de onderste la zitten al mijn verzorgingsproducten.
2. Mijn schoenenrekje. Ik ben echt ontzettend gek op schoenen. Als ik wat rijker was, dan had ik ze vast in alle soorten, kleuren en patroontjes. Maar dat zit er helaas niet in. Wel ben ik blij met wat ik op dit moment heb. Binnenkort komt hier een artikel van online. Daarin laat ik mijn favoriete schoenen ziet!
3. Mijn bank is toch ook wel één van mijn favoriete meubelen. Ik heb een ontzettend fijne leuning waar ik mijn laptop op kan zetten, waardoor het ook ideaal is om daar te gaan zitten. En hij zit zo heerlijk met mijn warme dekentje !

Drie favoriete fruitsoorten
Dit was een ontzettend lastige vraag voor mij, want ik ben echt dol op fruit.
1. Mango. Ik vind een mango echt ontzettend lekker. Ik heb laatst 3 mango's gekocht voor €1,00 op de markt. Hoe blij kun je mij maken !
2. Aardbeien. Ik ben denk ik echt een liefhebber van zomerfruit. De Hollandse aardbeien kunnen dan ook echt niet missen in dit rijtje. Vroeger moest er altijd suiker over mijn aardbeien, maar ik vind het nu ook heerlijk zonder suiker. Of lekker op een beschuitje !
3. Elstar appels. In de zomer moet ik ze altijd even missen, maar na een poosje wachten komt er weer een nieuw seizoen met heerlijke Elstar appeltjes. Het is mijn favoriete appelsoort en heb hem altijd in mijn tas als ik ergens heen ga.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Dagelijks bezoek ik geen blogs, maar wel ontzettend vaak.
1. Veracamilla.nl Ik vind de reviews van Vera altijd ontzettend goed en ze maakt bij de meeste reviews ook nog eens een prachtige look!
2. Misslipgloss.nl Ik vind Cynthia echt een ontzettend leuke blogger en lees dan ook graag al haar artikelen. Ik vind het altijd erg leuk om haar plogs te lezen. En haar haar is zooo mooi !
3. 2WMN.nl of LiveLifeGorgeaus.nl Ik vind Martine en Willemijn zo ontzettend leuk ! Ze wonen niet ver bij mij vandaan en dat maakt het nog leuker. Ik vind ze ontzettend spontaan en lees graag wat ze elke dag weer te vertellen hebben!

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Ik ben ontzettend slecht in het onthouden van liedjes, dus dit was een erg lastige vraag voor mij!
1. She van Di-rect. Ik ben sinds Tim uit de band Di-rect is geen Fan meer. Maar blijf toch altijd bij het oude en vertrouwde nummer She hangen, zo ontzettend mooi!
2. Axwell & Ingrosso met Sun is Shining. Een prachtig nummer !
3.Nicky Jam & Enrique Iglesias met El Perdon. Dit is voor mij echt de zomerhit van 2015 ! Heerlijk nummer !

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
1. Dat ik nog een hele lange To Do list heb. Doordat ik een beetje vakantie heb genomen, ook met het bloggen loop ik een beetje achter. Dus snel weer wat leuke artikelen schrijven !
2. Dat ik  hoop dat ik vannacht beter slaap. Ik heb afgelopen nacht zo slecht geslapen. Ik sliep om drie uur nog niet en om 6 uur stond onze kat Pip voor onze slaapkamer deur te miauwen!*Gaap!*
3. Ik heb echt een waslijst met leuke dingen waar ik over wil schrijven. Maar krijg dat maar eens op papier als je zo lekker enthousiast ben. En stiekem een beetje een nummer 4, ik ben erg trots op mijn foto's van de afgelopen tijd. Vooral die bovenaan dit artikel staat !

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
1. Willemijn en Martine. Ik noemde ze ook al bij mijn blogs die ik dagelijks bezoek. Ik vind het ontzettend leuk om hun te volgen en hun artikelen te lezen. Het zijn echt twee toppers !
2. Vera. Ik vind Vera altijd lekker zichzelf en schrijft over wat zei leuk vind. En dat inspireert mij weer. Ook al schrijven anderen ook over datzelfde product, dat maakt niet uit.
3. Suzanne van Fashionisaparty.nl. Ook zij is altijd lekker zichzelf. Ze inspireert mij vooral als het gaat om uiterlijk. Ze draagt wat ze zelf mooi vind als het gaat om kleding en make-up. Dat is iets wat ik ook meer zou moeten doen.

Drie favoriete sporten
Lastig, lastig want ik hou totaal niet van sporten.
1. Dansen. Ik heb dit vroeger gedaan bij een vereniging. Maar doe het al jaren niet meer. Toch vind ik het nog altijd leuk om naar te kijken. En stiekem zelf ook thuis lekker los te gaan op de muziek.
2. Wandelen. Ik ben de laatste tijd steeds meer aan het wandelen, ik merk dat ik het erg leuk en rustgevend vind. Wel vind ik het lastig om een tijd voor vrij te maken.
3. Ik zou echt geen drie weten... Ik doe wel van die 7 Minute workouts maar kan nou ook weer niet zeggen dat dat mijn favoriet is. Totaal niet!

Drie dingen waar ik gelukkig van wordt 
1. Mijn vriend en poesjes staan op nummer 1. Ze maken mij dagelijks weer gelukkig als ik ze zie na een lange dag school. Lekker weer knuffelen. 
2. Creatieve dingen doen. Zoals tekenen, bloggen, schilderen en knutselen. Ik kan daar altijd erg happy van worden als het gelukt is. Want ja ik ben perfectionistisch.
3. Alles om mij heen. Familie, vrienden en mijn studie. 

Neem de tag gerust over !
X. Danielleeee
                                                         
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten