maandag 17 augustus 2015

Stuff that make me happy #Engeltjes

Vandaag weer een artikel voor jullie over dingen die mij blij maken. Er zijn ontzettend veel dingen die mij erg blij maken. En vandaag lees je daar weer één van.

Al erg lang vind ik engeltjes erg mooi en maken ze mij weer happy als ik ze elke dag zie staan. Een vereiste bij de engeltjes vind ik dat ze gebroken wit zijn. Tegenwoordig zie je ze in alle soorten, maten en kleuren bij allerlei winkels liggen. Waaronder bijvoorbeeld Action.
Deze engeltjes vind ik echt vreselijk en vooral heel kitch. Dat is niet mijn ding. Ze moeten wit en simpel zijn.
Op die manier komt naar mijn mening de boodschap van de beeldjes het beste over. Al die kleuren en tierelantijntjes maken het minder speciaal naar mijn mening.


Het is nog niet zo erg dat ik ze verzamel, maar ik vind ze iets erg moois en speciaals uitstralen. Ze stralen iets uit van perfectie en rust.


Ik ben vanaf mijn 14, denk ik, begonnen met het bewonderen van engeltjes. Sindsdien koop ik heel af en toe engeltjes als ik ze tegenkom. Ze moeten er dan wel goed uitzien en voldoen aan mijn eisen.Wat vinden jullie van engeltjes?


X. Danielleeee
                                                         
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten