maandag 3 augustus 2015

Stuff that make me happy ! Blushes

Iets waar ik heel blij van wordt als ik mijn make up elke dag weer aanbreng, zijn blushes. Ik heb van mijzelf best een bleke huid en om die soms een lekker kleurtje te geven gebruik ik blushes. Een bronzer vinden voor mijn huid is best lastig, vandaar dat ik die ook nog niet in mijn bezit heb.
Benieuwd naar welke blushes ik heb? Kijk snel verder!
Van E.L.F heb ik op dit moment één blushverpakking, maar dan wel met 4 prachtige kleurtjes. Stuk voor stuk vind ik het prachtige tinten, je kunt ze matchen bij verschillende outfit. Dit palette neem ik altijd mee als ik een weekend naar mijn ouders ga. Echt ideaal voor als je niet kunt kiezen voordat je op vakantie gaat. Binnenkort kun je mijn wishlist voor de webshop E.L.F. lezen, want ik ben enorm fan! Zelfs de tint rechtsboven is niet zo´n rare tint als dat het lijkt. Hij is echt prachtig op het gezicht!Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van de make up producten van MUA. De palettes zijn prachtig, maar ik heb niet het gevoel dat ik ze nu echt moet hebben. Daarintegen vindt ik deze blush echt prachtig. Het heeft hele mooie lichte tinten. Ik gebruik dan ook vaak de lichtste roze kleur als hightligher. Het is wel echt een glitterbom op je gezicht, mocht je het als gewone blush dragen. Van Catrice heb ik op dit moment één blush in mijn bezig. Ik had er nog één, maar deze heb ik helaas laten vallen. Maar deze tint is ook echt prachtig. Ik ben erg fan van peachy/koraal kleuren. Dit is een tint die ik dan ook ontzettend vaak gebruik. 
Links Sun Light / Rechts Heat WaveLinks Sweethearts / Rechts  Life´s A Cherrig

Van Essence heb ik verschillende blushes. Dit omdat ze erg goedkoop en goed zijn. Helaas heb ik mijn bronzer laten vallen. Maar hij blijft mooi. De Blush Up is op dit moment mijn favoriet. Heerlijk fel voor de zomer en het geeft zo’n lekker zomers kleurtje. Ik word er vrolijk en zonnig van als ik hem op doe!
Ook de lichte tint van Essence is prachtig, wanneer ik een wat heftigere look op mijn ogen draag combineer ik dit vaak met deze lichte tint.  Van Sleek heb ik de welbekende Rose Gold. Hij is niet voor niets zo bekend, want hij is prachtig. De gouden tinten in de blush zijn zo ontzettend mooi en warm. I LOVE IT!Van Hema heb ik één blush. Helaas heb ik deze laten vallen waardoor de bolling van blush eraf is. Deze heb ik in één van de reispotjes van Hema gedaan. Het is een warme tint, maar er zitten wel ontzettend veel glitters in. Deze blush gebruik ik niet heel vaak.
Als laatst heb ik nog een aantal producten die ik op dit moment nooit meer gebruik of zelfs nog nooit gebruikt heb. In de Glossybox heb ik ooit het rechter losse blush pigment ontvangen. Hoe ik dit moet gebruiken is echt een raadsel. Ik heb het geloof ik één keer geprobeerd en mijn wang was knaloranje echt verschrikkelijk. 
De Blushstick van Essence gebruik ik op dit moment niet, terwijl het wel echt een ideaal product is. Deze moet ik toch maar eens wat vaker pakken. 
En tenslotte de Highlighter van Hema. Het was een prachtige product en dat is het nog steeds, maar ik geloof dat hij een beetje is gaan schiften. Er zitten namelijk wat kleurverschillen in het product. 


Mijn favoriete blush en blush die mij op dit moment echt blij maakt, is die van Blush Up in de kleur Heat Wave. Vooral op dit moment met de zomerse dagen vind ik dit een blush, waar ik echt van kan genieten. 
En ook Rose Gold van Sleek kan ik niet vergeten in mijn favorieten. Hij is zo prachtig!

Wat is jou favoriete blush of misschien wel bronzer?
X. Danielleeee

Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten