woensdag 26 augustus 2015

Review 'They're Real Mascara Benefit'

Vandaag review ik een product dat echt een hype in beautyland is. Ook mijn kat Bo was ontzettend nieuwsgierig .. jij ook? Lees dan snel verder !


Zoals je hierboven al had kunnen lezen review ik vandaag de mascara van Benefit voor jullie. 
Het is een vrij gehypte product en ik moest daar natuurlijk ook aan geloven. Ik heb via de Glossybox mogen kennis maken met een kleine versie van deze prachtige mascara. Maar helaas was die op en toen moest ik er toch echt aan geloven. Wel of niet de mascara zelf opnieuw kopen. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan. 

Het borsteltje heeft plastic haren en sepereerd de wimpers echt ontzettend goed en fijn. Ook als je de borstel uit de verpakking haalt zit er niet erg veel overtollig mascara aan de borstel. Dit heb ik ontzettend vaak bij de goedkopere mascara's. Je smeert dit dan af aan de rand van de verpakking, maar dit hoopt zich op den duur steeds meer op. Waardoor de mascara er niet beter van wordt. Maar gelukkig is dat bij deze mascara niet het geval !

Nog even goed ingezoomd op de borstel. Je ziet dat de borstel hele fijn en kleine haartjes hebben. Het zijn hele stevige haartjes, waar niet al te veel product op zit. 

Hier zie je mijn oog zonder mascara, van mezelf heb ik al vrij lange wimpers. Alleen doordat ik blonde wimpers heb, valt dat totaal niet op.


Ik heb op de bovenstaande foto's een dunne laag van de mascara aangebracht. Je ziet dat de mascara mijn wimper ontzettend mooi sepereert en op onderstaande foto's zie je ook dat ze best wat volume krijgen. Zelf gebruik ik geen wimperkrullen, omdat dat gewoonweg overbodig is voor mijn wimpers. Ik ben echt ontzettend tevreden met deze mascara en ik denk dat ik ook niet snel terug zal stappen op een goedkoper merk. 

De mascara zijn te koop bij onder andere Douglas voor €26 
Hij is nu ook verkrijgbaar in een hele gave blauwe kleur!

Wat is jou favoriete mascara ?
  X. Danielleeee            
                                                                  
Volg je mij al?Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

8 opmerkingen:

 1. Whaa, dit effect en dan zónder wimperkruller en één laagje mascara? Je hebt me nu wel heel erg nieuwsgierig gemaakt naar deze mascara...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb hem ook en ben er super blij mee! mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit type borstel doet het meestal goed bij mij maar ik vind dat er zoveel goede mascaras zijn onder de 12 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, Catrice had ook een hele goede met zo'n borstel. Maar voor mijn gevoel is deze toch net iets beter. Maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk :) !

   Verwijderen
 4. Wauw, het ziet er erg mooi uit! Ik ben ook benieuwd naar de blauwe kleur, al weet ik niet of dat financieel nou zo handig is, blauw draag je natuurlijk minder ;).
  x

  BeantwoordenVerwijderen