woensdag 12 augustus 2015

Plog # 6 August

Vandaag heb ik eigenlijk geen plog voor jullie. Op donderdag 6 augustus was mijn oma jarig, die 75 is geworden. Ik ben daar de hele dag geweest. Daardoor heb ik maar twee foto's gemaakt voor mijn plog. Toch benieuwd, lees dan snel verder !

Om half  7 stond ik deze ochtend alweer naast mijn bed. 
Ik ontbeet met een boterham en natuurlijk een lekker kopje thee. 
Ik had mijn tas met spulletjes als klaar liggen.

Om kwart voor 8 stond mijn moeder voor de deur en zijn we naar mijn oma gereden.
Die ochtend heb ik de hapjes gemaakt voor mijn oma. 
De hele dag door is er visite geweest en die avond waren mijn moeders vriend en mijn vriend er ook nog bij.  Zondag 9 augustus vieren we mijn oma's verjaardag nogmaals. We gaan dan lekker uit eten en dan is mijn broertje er ook bij. 

De hele dag hadden we al allemaal slechte dingen gegeten, behalve taart want die bewaarde toto die avond. Dus we bedachten om toch maar iets gezonds als avond eten te nemen. Het werd een lekkere maaltijd salade van de AH. Ik had met kip en penne. 

Ik hoop dat jullie het toch een leuke plog vonden, ondanks de missende foto's.

X. Danielleeee
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

1 opmerking: