dinsdag 11 augustus 2015

Plog #5 August

Woensdag 5 augustus was ik een dagje bij mijn moeder thuis. We hebben lekker rustig aan gedaan. Nog was cadeaus gehaald voor mijn oma die donderdag 6 augustus jarig en heerlijk van de zon genoten.Samen met mijn moeder hebben we even wat boodschapjes gedaan. Ze moest ook naar de Kruidvat, waar ik heel toevallig langs de afgeprijsde make-up liep. Zo slecht voor mij. Ik heb voor €2,50 drie dingen meegenomen.


Die middag hebben we lekker van de zon genoten en heb ik nog even achter mijn laptop gezeten.
De katten van mijn moeder waren ook in de relaxing mode.

Die avond hebben we lekker gebarbecued. Dit doen de katten van mijn moeder dus altijd. In de doos gaan. Ook elke keer weer vertelde mijn moeder. Het zijn toch ook een schatjes !De hond van mijn schoonzusje was ook mee, want die konden we natuurlijk niet thuis laten met dit warme weer. Dit ging heel goed samen met de katjes. 

X. Danielleeee

                             
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten