maandag 10 augustus 2015

Plog #4 August

De plog van 4 augustus is alweer aan de beurt. Vandaag heb ik weer wat meer foto’s voor jullie. Het was een regenachtige dag vandaag. Ik heb lekker binnen gezeten. Mijn vriend keek ’s avonds voetbal en ik een film :) ! Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan snel verder !

Mijn dagje begon met een lekker kopje thee.


We waren even aan het neuzen in de kookboeken van mijn schoonzusje en maakte een boodschappenlijstje voor de rest van de week.

Ik zie nu dat ik toch nog wel wat voor de blog heb gedaan deze week. Ik heb verder niets geschreven, maar ik even een planning gemaakt wat wanneer online komt. Ik had opeens zoveel inspiratie.

Die middag hebben we even boodschappen gedaan en verder lekker niets. Het was ontzettend vies weer. Ik nam een Milka Orea mee, zo ontzettend lekker !

’s Avonds keek ik natuurlijk zoals gewoonlijk Utopia, met een lekker kopje thee!
Na Utopia kwam er voetbal op, wat ik echt vreselijk vind om te kijken. Ik startte daarom mijn laptop weer op. En keek een filmpje.
Ik maakte foto’s in het scherm, het laden van de film duurde even.
Ik heb trouwens de film The Duff gekeken, ik vond het een erg leuke film. Zeker een aanrader!

Wat hebben jullie vandaag op de planning?


X. Danielleeee
                                                         
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om een dag in je leven te kunnen kijken. Heel goed dat je een blogplanning hebt gemaakt. Zelf maak ik hier ook gebruik van, dit maakt het allemaal zóveel handiger en overzichtelijker. En die Milka Oreo-reep... Heaven!

    BeantwoordenVerwijderen