donderdag 6 augustus 2015

Plog #31 July

Vandaag begon de dag weer met een uitzicht waarvan je echt deprimerend kunt worden, maar gelukkig kwam de zon aan het eind van de dag ook nog even tevoorschijn.

Een lekker dagje thuis, benieuwd naar de foto’s? Neem dan snel een kijkje !Ik begon de dag met een broodje dat we over hadden van gisteren met kaas en een rijstwafel met hagelslag! Zo lekker.

We hebben een druk weekend voor de boeg, dus we bedachten om er maar een lekker rustig dagje van te maken.

Ik heb heerlijk zitten spelen met make-up en er is een hele gave look uitgekomen. Die komt natuurlijk binnenkort online. Deze keer is hij wat heftiger dan de look van deze week. Ik heb de tijd niet bijgehouden, maar voor mijn gevoel ben ik er wel 2 uur mee bezig geweest. Natuurlijk zit er ook veel fotografeer werk in. Ik ben van mezelf best perfectionist, hierdoor ben ik niet snel tevreden. Misschien heb ik ook wel niet de juiste materialen om goede foto’s te maken. Maar goed, oefening baart kunst.

In de middag hebben we even lekker in de zon gezeten met een glas drinken en een heerlijk stroopwafel. Ik maakte een foto van de zon en mijn stroopwafel.

Bo lag heerlijk te kroelen op de grond, het is een echte knuffelkont.

Aan het eind van de middag trok de zon even weg. Ik ben toen op de bank onder mijn dekentje gekropen. En ik keek Judge Geordie, nog nooit eerder gezien. Maar vond het wel erg leuk.

Avondeten ! Preischotel. 


Nog even een plog afmaken na het eten. Ik gebruik voor het bewerken van foto´s en het maken van de collage´s Picasa. Ik vind het ontzettend fijn in gebruik. Volgens mij is het niet de nieuwste versie, maar vind deze prima. 

Terwijl ik lekker bezig was, kwam dit schatje op de stoel naast mij liggen. Ik plofde daarna op de bank met een lekker kopje  en mijn dekentje. 
Ik keek RTL boulevard en Utopia. 

En natuurlijk weer een lekkere radler. 
We speelde nog een spelletje Yathzee en keken naar Got Talent. 


X. Danielleeee
                                              


Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten