woensdag 5 augustus 2015

Plog #30 July

Donderdag 30 juli, zoals jullie al gezien hebben, kan ik met trots zeggen dat ik eindelijk theloveforpink.nl heet ! Ik ben er zo ontzettend blij mee ! Mijn dagje verliep vandaag erg rustig.Ik begon de dag met een lekker croissantje en een kopje thee!


Ik heb even wat blogs gelezen en nog wat dingetje geregeld voor mijn blog. Daarbij dronk ik een lekker drankje van de Jumbo. Ik weet niet meer wat het was, maar het stond bij de frisdrank. Het heeft trouwens wel een ontzettend chemisch kleurtje.

Ik had gisteren wat dingen aangevraagd via website. Je kunt vaak als je een kitten heb via verschillende merken voor kattenvoeding, pakketen ontvangen. Van whiskas had ik dit direct in het begin gedaan. Maar ik was nog eens verder gaan neuzen. Ik kon bij een dierenwinkel in de buurt twee kittenpakketen van het merk Smolke ophalen. Ze vonden de brokjes ontzettend lekker die erin zaten.


Nagels lakken, maar de kleur blijft nog even geheim. Volgende week online in een NOTD.
Pip kwam mij even gezelschap houden, wat een lieverd is het ook.

We hadden voor het avondeten vergeten vlees eruit te halen, dus we draaiden het lekker om. Morgen maar koken en vandaag frituren. Heerlijk frietjes eten!

’s Avonds at ik heerlijk een schaaltje met fruit. Voordat ik het wist was hij leeg en was ik vergeten en foto te maken. Ik nam mango, galiameloen, pruimen en aardbeien !


 Ik keek wat tv en wachtte tot de aflevering van Utopia op Kijk! stond ik had hem gemist.
’s Avonds deden we nog een spelletje Yathzee, met heel gezellig de kaarsjes aan. Helaas verloor is twee van de drie potjes !


Wat vinden jullie van theloveforpink.nl?

X. Danielleeee
                                                       
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten