dinsdag 4 augustus 2015

Plog #29 July

Vandaag zou het ontzettend gaan onweren in Groningen. Dus wij hadden bedacht om lekker een dagje te gaan zwemmen. We zijn naar Veendam geweest, ik had daar nog nooit eerder gezwommen. Maar het was een erg leuk zwembad. Ik heb daar natuurlijk geen foto’s gemaakt in verband met de privacy. Maar toch wel wat andere foto’s van mijn dag.

Ik begon de dag weer met een lekker croissantje, we hebben zo’n grote zak gekocht bij de Lidl.


Ik heb me daarna aangekleed en mijn bikini alvast aangedaan. We zijn daarna direct in de auto gestapt naar Veendam. We waren er ongeveer half 12. Onderweg maakte ik deze foto van het weer in de verte. Zo nu en dan zag ik al een flits voorbij komen. Maar heb er uiteindelijk in het zwembad niets meer van gemerkt.Toen we thuis kwamen heeft mijn vriend een lekker soepje gemaakt en maakte ik mijn stokbroodjes met olijfolie, knoflook en rode ui. Jammie !!In de avond was hebben we Utopia gekeken met een lekker kopje thee en een katje op schoot !

Rond 9 uur was er voetbal op tv. Ik ben toen wat blogs gaan lezen want dat had ik die dag nog niet gedaan. En heb wat dingen uitgezocht voor mijn eigen blog.

Rond 11 uur was ik de laptop helemaal zat en heb ik de nieuwe H&M voor de herfst en winter even bekeken. Ontzettend leuke dingen staan erin ! Ik heb een wishlist gemaakt die binnenkort online zal verschijnen.

Poezenfoto's !


Een ontzettend leuk dagje en we hebben het super slechte weer ingeruild voor een lekker subtropisch zwembad ! Top dagje.

Hoe was jullie dag?

X. Danielleeee

Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten