maandag 3 augustus 2015

Plog #28 July

Vandaag was het een heel sombere als we het hebben over het weer. Het heeft echt de hele dag geregend en het is zo koud. Ik heb de neiging om de kachel aan te zetten, maar het is zomer dus doe het maar niet. Vandaag hebben ik en mijn vriend ons de hele dag gestort op de puzzel. In de ochtend heb ik nog wat foto’s gemaakt waar ik heel trots op ben. Daar zie je binnenkort meer van in een artikel! Benieuwd naar de plog? Lees dan verder !

Ik begon de dag weer met een lekker croissantje en een kopje thee. In de ochtend heb ik even wat blogs gelezen en ben ik aan de slag gegaan met een ooglook. Deze komt binnenkort online. Daarvan heb ik die ochtend foto’s gemaakt, waar ik stiekem een beetje trots op ben.


Toen ik klaar was met de look en foto’s hebben we even rondgelopen in de Sligro en Makro. Omdat mijn moeder een eigen bedrijf heeft hebben we daar een pasje van. We namen verder niets bijzonders mee. Mijn look :) !


Op de bank met mijn schatje Pip, even wat blogs lezen. Rond 4 uur waren we thuis. We hadden niet geluncht dus we hadden ontzettend honger. Maar we hielden ons goed en namen alleen een kopje thee en een koekje.
Ik ben toen nog even kort bezig geweest met de puzzel en mijn vriend ging rond half 6 koken.

Ons eten  !

De hele avond hebben we heerlijk zitten puzzelen. Tussendoor nog even Utopia gekeken, mijn favoriete tv-programma !
En het eindresultaat van de puzzel mag er dan ook wel weer zijn !


Ik dronk weer een super lekkere radler bij het puzzelen, heerlijk zomers drankje. Al mis ik de zon wel als ik het drankje drink.

Wat doen jullie op zo'n regenachtige dag?
X. Danielleeee

Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten