vrijdag 21 augustus 2015

Pinterest Inspiration #Presents

Ik ben een groot fan van Pinterest, ik zoek er echt over van alles. Ik heb dan ook al erg veel pins verzameld in de afgelopen jaren.
Nu zoek ik er ook veel op voor mijn studie en voor inspiratie voor in de klas.
Vandaag heb ik ook weer een leuke inspiratie post met mijn inspiratie voor het geven en inpakken van cadeaus.


Door Pinterest raak ik altijd erg geïnspireerd, ze zeggen wel dat het allemaal te perfect is om waar te zijn. Maar ik denk dan, laat mij lekker in die waan. Dit geldt ook voor deze perfecte cadeaus en perfecte cadeauverpakkingen.

Bij de volgende verjaardag ga ik ook maar eens een poging wagen om het zo in te pakken. Laat je inspireren door deze prachtige foto’s !

Free printable Everyday gift tags by Anna and Blue Paperie

DIY & more ideas http://decor8blog.com/2012/01/27/color-me-pretty-pops-of-pink/?utm_source=feedburner_medium=feed_campaign=Feed%3A+decor8blog+%28decor8%29_content=Google+Reader#DIY LOVE this idea. Use a block colour wrap and then get your drawing hat on. Some simple flowers, cut and stuck then draw on the stems. http://www.kidsdinge.com       https://www.facebook.com/pages/kidsdingecom-Origineel-speelgoed-hebbedingen-voor-hippe-kids/160122710686387?sk=wall   http://instagram.com/kidsdinge

paper feathers for gift tags in green and teal

DIY Gift Bow Pictures, Photos, and Images for Facebook, Tumblr, Pinterest, and Twitter

DIY // Mason Jar Cocktail GiftDIY Heart Favor Box TutorialOn a canvas insteadDIY Earring Packaging Inspired by Briolette Jewelry. Add eye...Looking for DIY gifts you can create in a rush?A quick and easy way to make Sugar Scrub Cubes. A perfect DIY gift idea!This is the best idea I've ever seen for empty toilet rolls. Present boxes. How clever.

Doen jullie ook zoveel moeite als je cadeaus koop en inpakt?
Als ik er tijd voor heb, zou ik het doen maar op dit moment hou ik het simpel bij een cadeaupapiertje of cadeau-tasje. 

X. Danielleeee
                                                                  
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten