zaterdag 15 augustus 2015

Masker Dr. van der Hoog

Van een review artikel voor jullie. Dit keer van een masker van Dr. Van Der Hoog.
Het is een oudere variant en deze zullen inmiddels ook niet meer verkrijgbaar zijn bij drogisterijen. Ik heb deze ook gekocht bij de Action, daar lagen verschillende maskers voor €1,00 !
Mijn mening lees je hier !


Ik heb vandaag het masker Calming Clay erbij gepakt. Het is een poeder die je moet aanmaken met een eetlepel kokend water of een lotion. Het zou vochtregulerend en herstellend moeten zijn voor de huid.  Ik ben benieuwd of het wat is !


De poeder heb ik in een schaaltje gedaan. Wat mijn kat natuurlijk weer ontzettend interessant vind ! Het ruik heel fris en sterk. Niet een geur die ik had verwacht bij een klei masker.

Ik deed er één eetlepel kokend water bij. Hierdoor werd het niet een mooi en egaal mengsel, ik heb er daarom nog maar een scheut kokend water bij ingegooid. 

 Dit ziet er al veel beter uit als al die dikke klonten. Het is een mooi glad mengels. Ik breng het aan met een oude foundation kwast. Zoals ik daarstraks ook al zei vind ik het niet echt een klei geur. Het is een hele frisse geur, een beetje pepermuntachtig. Maar ook weer niet. Ik kan de geur niet goed plaatsen. 


Ik breng het altijd aan met een oude foundation kwast, op deze manier kun je goed overal komen. Hierdoor kun je ook goed je ogen en mond vermijden. Dit wordt ook geadviseerd op de verpakking van het masker. Nu maar 15 tot 20 minuten wachten.

Hier zie je dat het masker al aardig aan het barsten is en ook goed uitgehard. Tijd om hem lekker af te spoelen. Dit heb ik gedaan met lauwwarm water zoals de verpakking vermeldt. 
Het er af halen vergt wel wat geduld. Omdat het masker namelijk wat harder is, moet het eerst wat weken in het lauwwarme water voordat het eraf is. 


Na het er af wassen van het masker vond ik mijn huid erg droog. Normaal is mijn huid erg zacht na het er af halen van een masker. Misschien is dat ook juist de bedoeling met dit masker, maar ik kan niet zeggen dat ik het heel fijn vind. Ik hou er meer van als mijn huid lekker zacht aanvoelt na het er af halen van een masker. Ik zou het masker daarom ook niet aanraden om te kopen bij de Action. 
Ik heb nog een andere versie van een Dr. van der Hoog bij de Action gekocht. Deze zal ik binnenkort ook even proberen, misschien dat deze wel fijn is. 

Wat is jullie favoriete masker?

X. Danielleeee
                                         
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten