woensdag 5 augustus 2015

Look #Purple Rain

Ik heb een ontzettend mooie face of the day voor jullie gemaakt. Ik heb een palette gebruikt, waar wat minder pigmentatie in zit om de look wat lichter te maken. Benieuwd naar het resultaat en hoe ik tot deze look ben gekomen, lees dan gauw verder.

Ik ben begonnen met een dagcrème. Ik gebruik op dit moment Garnier Ultra Lift met SPF15. Ik heb eigenlijk nog geen product nodig voor een verouderde huid, maar deze was in de aanbieding en bevatte SPF 15. Waardoor mijn keuze vrij vlot gemaakt was. Ik gebruik het dagelijks, binnenkort is er weer een ander merk in de aanbieding en dan test ik die. Die zal waarschijnlijk niet voor een verouderde huid zijn.

Daarna bracht ik mijn foundation aan van Catrice All Matt in de kleur 010 Light Beige.
Daarover poeder ik het af met de Essence All about Matt en mijn Essence Kabuki kwast.

Niets op mijn wenkbrauw
 Het wenkbrauwpotlood van HEMA op mijn wenkbrauw

Op mijn wenkbrauwen gebruik ik het wenkbrauwpotlood van de HEMA in de lichtste kleur. Ook kam ik mijn wenkbrauwen even uit, dit doe ik met het wenkbrauwkwastje van E.L.F.


Zo dan kunnen we nu beginnen met de look. Ik heb voor deze look 3 kleuren gebruikt. En je ziet ze onder elkaar. De paarse tint, de rode tint en de licht roze tint.

1.         Ik heb over het gehele ooglid een witte kleur aangebracht. Ook heb ik deze tint onder mijn wenkbrauw en op het wenkbrauwbot aangebracht.
2.       Over de witte kleur breng ik de licht roze kleur aan.
3.       In mijn crease breng ik de rode tint aan, dit doe ik tweemaal. De kleur bevat vrij weinig pigmentatie waardoor vrij snel verdwijnt. Ik blend deze rode kleur in naar boven met de roze tint.
4.       Als laatste dep ik met mijn blendingbrush van E.L.F. de paarse tint in het uiteinde van mijn ooghoek. Voor een wat donkere en heftig effect.
5.       Als laatste breng ik nogmaals de licht roze tint over mijn ooglid aan en in de binnenste ooghoek de witte kleur, dit trek ik door naar onder mijn ogen.
6.       Onder mijn ogen breng ik in het midden de lichtroze tint aan en aan het einde de paarse tint. Deze laat ik overlopen in mijn look boven mijn oog.
7.     De ook is af dus tijd voor mascara mijn favoriet !  They're Real van Benefit.Ik werk mijn foundation daarna nog even bij, want ik had nogal wat fall out van dit palette.

Daarna breng ik mijn blush en blush/highlighter aan op mijn wangen. Ik heb dit keer een licht roze tint gebruikt, omdat mijn ogen al vrij paars en donker waren.
De blush is Essence Silky touch Blush in de kleur 50 Sweetheart.
De Highligher is van MUA Mosaic Blush in de kleur English Rose, ik gebruikt hiervan de lichtere kleuren van de blush.

Om de look af te maken moet ik natuurlijk nog iets op mijn lippen. Dit is de kleur Viva Glam V van MAC. Mijn eerste Mac lipstick :) ! Het is een glanzende oudroze net geen bruintint.

Het eindresultaat …
Een look die door de pigmentatie van dit palette best draagbaar is voor overdag.

Wat vinden jullie van de look? Zouden jullie deze look kunnen dragen?

X. Danielleeee
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

1 opmerking: