maandag 24 augustus 2015

Limited Edition - Catrice 'Sense of Simplicity'

Vandaag laat ik jullie de nieuwe Limited Edition van Catrice zien. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en ik laat jullie natuurlijk weten wat mijn Wishlist is. 

 Laten we direct maar beginnen met alle items !

Catrice Bouncy Eyeshadow


Bouncy Eyeshadow C01 Strike a RoseBouncy Eyeshadow C02 Straight SilverBouncy Eyeshadow C03 Linda Evan-Grey-Lista

Van Links naar rechts zie je: C01 Strike a rose - C02 Straight Silver - C03 Linda Evan Grey Lista
Ik ben erg benieuwd naar dit product. Ik heb eerder een soortgelijk product gehad van Catrice en die beviel erg goed. Mijn voorkeur zou uitgaan naar de mooie roze tint.
Prijs:  €3,99

Catrice Cream To Powder Blush


C01 Pure Pink
Je ziet hier de Cream to Powder Blush. Letterlijk vertaald een crème blush die veranderd in een poeder blush.  Een mooi product in een prachtige en warme roze tint. Ik weet niet of ik hier nu warm of koud van moet worden. Ik zou hier niet speciaal voor naar de winkel rennen.
Prijs:  €3,99

Catrice Transparant Mattifying Powder


Simpel gezegd een transparante poeder met een matterend en fixerend effect. Een heel mooi product waar Catrice wel goed om bekend staat. Ik ben erg benieuwd. 
Prijs: €4,99

Catrice Juicy Gloss


Van Links naar Rechts zie je: C01 Strike a Rose - C02 Orange Obsession - C03 Pure Pink
Het zijn semi transparante glossjes met een subtiele tint. Ik ben er erg benieuwd naar. Vaak vind ik lipglosses erg onprettig aanvoelen.  Maar ik blijf kijken of ik wel een fijne lipgloss vind, want ik vind ze altijd erg mooi!
Prijs: €2,99

Catrice Latex Lacquers


Van Links naar Rechts zie je:  C02 Orange Obsession - C03 Minimalistic Mint - C04 Simply White - C01 Pure Pink
Deze prachtige tinten nagellak zouden een semi-matte latex finish geven. Ik ben erg benieuwd naar dat effect. Mijn voorkeur uitgaan naar de kleuren Pure Pink & Orange Obsession.
Prijs: €2,99

Catrice Mirror Glaze Lacquer
C01 Straight Silver
Nog een nagellakje wordt toegevoegd aan deze limited edition. Het is een lakje met een spiegelglanseffect. Ik ben erg benieuwd hoe dat er uit ziet!
Ik vind het wel een beetje vreemd dat deze niet in plaats van de kleur Simply White wordt geplaatst, die heeft voor mijn gevoel  namelijk geen toegevoegde waarde aan deze collectie. En deze prachtige zilverkleurige nagellak wel. 
Prijs: €2,99

Als ik de collectie tegen zou komen bij zou ik gaan voor de Bouncy Eyeshadows en de Transparant Mattifying Powder.  De collectie ligt als het goed is al in de winkels !
Onder anderen bij Kruidvat.

X. Danielleeee

Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl

Alle informatie komt van www.catrice.eu
                                                         

1 opmerking:

  1. Hmmm, ziet er uit als een mooie lijn! Maar ik ben zelf niet zo weg van dit soort kleurtjes (qua nagellak etc). De transparante poeder lijkt me wel fijn. Misschien ga ik deze wel kopen, mijne is namelijk net op !

    BeantwoordenVerwijderen