maandag 20 juli 2015

Stuff that make me happy ! #TheBodyShop

Vandaag een artikel over spullen waar ik blij van wordt. Ik heb gekozen voor een merk met heerlijke geuren, waar ik erg van kan genieten. Benieuwd naar mijn producten van Thebodyshop lees dan gauw verder !Ik hou ontzettend veel van de doucheproducten van The Body shop, ik gebruik ze ook erg veel. Op dit moment gebruik ik de geuren BlueBerry en Raspberry niet. Ik vind deze persoonlijk heerlijk voor in de winter. Satsuma vind ik echt heerlijk voor in de zomer, het geeft mij echt het gevoel dat het zomer is ook al regent het. 

Mijn favorieten zijn Satsuma voor in de zomer en Blueberry voor in de winter. Blueberry geeft mij een heel warm gevoel en maakt mij altijd blij.  

Ik heb één geur van The Body Shop deze heb ik in het Moringa cadeaupakket gekregen. Ik moest in het begin even wennen aan deze bloemengeur. Maar vind hem nu echt ontzettend lekker. Ik gebruik hem niet dagelijks, maar wel erg vaak. Zeker het ruiken waard als je in een Bodyshop winkel bent!
Dit zijn de overige producten die in het Moringa cadeaupakket zaten. Ik vind het een heerlijk geur, heel zacht en bloemig. Aan de Bodysorbet moet ik nog even wennen, ik ben meer fan van Bodybutters. Wel trek het ontzettend snel in en is heerlijk fris. 

Deze BodyButters heb ik op dit moment in mijn bezit. Mijn favoriet is van deze ook Blueberry, ik kan niet genoeg krijgen van deze Limited edition geur. Als ik hem telkens in de sale tegenkom twijfel ik om een backup te kopen. Maar eerst moet ik maar eens alles opmaken voordat ik weer wat nieuws koop. 

Van al deze geuren van Thebodyshop kan ik ontzettend blij worden als ik douche of mijn huid mee verzorg. Zo fruitig en bloemig, heerlijk! Wat is jou favoriete geur van Thebodyshop?

X. Danielleeee

                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten