maandag 27 juli 2015

Stuff that make me happy ! #BloemenNet als vorige week heb ik vandaag weer een artikel over spullen die mij blij maken. Nu wil ik niet overkomen alsof spullen mij alleen maar blij maken. Maar spullen brengen wel een blij gevoel in mijn naar boven. Zoals de heerlijke geuren van de Thebodyshop. Ik ben niet materealistisch ingesteld, want ik wordt blij van elk moment van de dag. Je kunt het zien als een soort favorieten van mij alleen dan onder een andere naam. Vandaag heb ik iets op interieurgebied wat mij heel blij maakt en waardoor ik ook altijd het gevoel van Lente en Zomer in mijn huis heb.Ik probeer altijd wel bloemen  en planten in huis te hebben. Nu heb ik maar een klein huisje, dus er zullen nooit heel veel planten en bloemen staan. Ook ben ik erg slecht in het verzorgen van mijn planten, de ene keer hebben ze te weinig water en de andere keer te veel.
In mijn woonkamer heb ik deze planten en bloemen staan. De hortensia komt uit eigen tuin. Er was een steel afgebroken dus heb ik die op een vaasje in huis gezet. Ook heb ik vaak roosjes uit eigen tuin op tafel staan, maar op dit moment heb ik alleen een gekochte bos rozen op mijn kastje staan.


De twee planten voor het raam zijn zoals iedereen altijd zegt de makkelijkste planten die je maar kunt hebben. Helaas is dat bij mij niet altijd het geval, ik geef ze namelijk altijd te veel water. Of mijn poezen gaan er bovenop zitten waardoor er niets van over blijft.

Mijn favoriete bloemen zijn de pioenroos, ik had ze een poosje terug gekregen van mijn moeder. Ik vind het prachtig hoe deze bloemen open bloemen.


In mijn tuintje staan ook veel bloemen.  De druivenstruik wordt echt enorm groot dit jaar. Ik zit erover na te denken om er wijn van te gaan maken. Het ziet echt prachtig uit.
Ook heb we een grote rozenstruik, maar daaronder groeit nog weer een kleine. De grote is inmiddels zo goed als uitgebloeid en nu bezig deze stronk te bloeien. Ontzettend leuk. binnenkort knip ik er weer een paar af voor in huis. Staat ontzettend gezellig in een klein vaasje. 

Door alle kleurtje en geuren van de prachtige bloemen voelt het op een regenachtige dag toch even als lente of zomer. Ik kan daar echt van genieten. 

Wat zijn jullie favoriete bloemen?
X. Danielleeee

                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten