woensdag 29 juli 2015

Spelletjes spelen op warme zomeravonden!

Of het nu winter, lente,  zomer of herfst is, ik hou ontzettend veel van spelletjes. Ik vind het enorm leuk om te doen en als ik het geld had dan was deze stapel nog wel iets groter. Maar desalniettemin ben ik ontzettend blij met de spelletjes die ik op dit moment heb. En deze deel ik dan ook graag met jullie !

Ik vind het heerlijk om op een warme zomeravond nog lekker buiten te zitten met een goed boek of een leuk spelletje. Op vakantie namen wij vroeger altijd party&co de reiseditie mee. Wat hebben we daar altijd ontzettend veel lol mee gehad.


De spellen die ik op dit moment vaak speel zijn de volgende:

Ik ben niet geheel fan van deze versie van monopoly, maar het spel op zich vind ik ontzettend leuk om te doen. Het gaat als mijn vriend en ik het spelen dan ook hard tegen hard. We willen beiden graag blijven bij ons standpunt. Ik ben vaak alleen de verliezer met dit spel. 

Ik hou van Holland is ook een ontzettend leuk spel. Er zit veel variatie in. 
We willen het spel ook wel eens spelen zonder cd en de meezingliedjes. Daar pakken we een kaartje met een vraag erop. Dit is ook makkelijker als je het spel buiten speelt. 

Een ontzettend oud spel al is levensweg. We vinden dit altijd ontzettend leuk om te spelen. Wel is het leuker als je dit met zoveel mogelijk mensen speelt, waardoor de meeste beroepen in het spel zitten. Als het met z'n tweeen speelt is het spel zo voorbij.  Er zit naar mijn mening te weinig uitdaging in dit spel. 

Dit spel heb ik ooit voor een tientje gekocht ergens en we hebben er ontzettend veel plezier van. We vinden het altijd al erg leuk om op tv mee te spelen. Maar nu je het zelf ook kunt spelen is ontzettend leuk. Het is wel lastig om hoge cijfers te krijgen en op den duur ken je natuurlijk alle antwoorden.  Echt een aanrader. 

Onlangs heb ik Yathzee gekocht bij de Big Bazar voor €1,99. 
Gelijk diezelfde avond hebben we het uit de verpakking gehaald en al een potje gedaan. 
Heel leuk om te doen en ook ontzettend makkelijk mee te nemen als je op vakantie gaat. 

Van deze kleinere spelletjes ben ik ook ontzettend fan. 
Set is een spel die we op dit moment niet zo vaak meer spelen, ik ben er namelijk iets te goed in als ik het samen met mijn vriend speel. 
Koehandel is normaal een spel die je met minimaal 3 personen moet spelen, maar wij hebben een versie gekocht die ook met 2 personen gespeeld kan worden. 
Ik vind zo'n grappig spel, ik moet altijd weer lachen als ik al die dieren plaatje zie.
Phase 10 is mijn favoriete spel. We hebben de gewone versie en de master versie. 
Hierbij moet je 10 taken volbrengen tijdens het spel. Heel leuk om te doen, het is een soort pesten maar dan anders. 

Er liggen nog veel meer spelletjes in mijn kast, maar dit zijn de spellen die wij op dit moment regelmatig spelen en het meeste plezier aan beleven. 

Wat is jullie favoriete spel?
X. Danielleeee


Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten