zondag 26 juli 2015

Plog #20 July

Ik begin mijzelf nu al een hele slechte plogger vinden. Ik vergeet telkens overal foto’s van te maken. Vandaag een vrij korte Plog voor jullie, hoop toch dat jullie het leuk vinden !
 

Ik begon de dag vandaag weer met mijn kopje thee en bakje yoghurt, natuurlijk kwam Bo direct weer bij mij liggen. Ik weet niet of dat telkens voor mij doet of voor dat lekkere bakje yoghurt waar ze niets van krijgt.
Ik ben daarna weer wat blogs gaan lezen. Een heerlijke dagelijkse bezigheid!


Toen ik dat gedaan had ben ik lekker buiten gaan zitten en nam een lekker kopje thee. Ook Bo wou ook wel graag het kopje thee hebben. Mijn kat Pip lag lekker op de tegels te slapen!

Die middag heb ik lekker niets gedaan, ik heb het boek L.A. Candy uitgelezen. Nu wil ik de andere delen ook hebben, het einde was zo raar. Ik ga nu eerst het boek Happy Life lezen.

Ik zat lekker buiten NO MAKE UP DAY J


Het is alweer tijd voor koken en eten. We aten zuurkool met spekjes en rookworst ! Lekkere Hollandse kost. Na het eten zat er een heel klein zwart spinnetje op mijn bord. Ik probeerde zover mogelijk in te zoomen met mijn camera van mijn telefoon.  Voor iets grotere spinnen ben ik als de dood. 


Die avond ben ik nog even bij mijn vader op bezoek geweest, want die ging op vakantie. We kwamen daar rond 12 uur vandaan en zijn daarna direct gaan slapen!
Hoe was jullie dag?


X. Danielleeee


                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten