donderdag 23 juli 2015

Plog #17 July

Vandaag weer een plog voor jullie. Een lekker dagje die begon in het heerlijke zonnetje en eindigt onder mijn dekentje in huis. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje !
Mijn ochtend begon zoals gewoonlijk weer met een kopje thee en bakje yoghurt met cruesli. Ondertussen zat mijn poes Bo bij mij en keek ik de vlog van VERSUSA.Na wat andere filmpje te hebben gekeken heb ik mijzelf naar buiten verplaatst, heerlijk in de zon. Ik heb altijd zo’n hekel als het opstarten van de laptop zolang duurt. Terwijl ik wachtte at ik mijn favoriete koekje J 
Op den duur verdween de zon,  maar het was nog heerlijk om buiten te zitten. Ik maakte mijn plog van gisteren. Even later kwam de zon alweer tevoorschijn, ik kan dan vrij weinig zien op mijn laptop dus ik zette de parasol er lekker bij op.Na het maken van mijn plog heb nog wat blogs gelezen met een lekker meloentje ! Hij was alleen nog heel hard, maar wel zoet gelukkig.


Het is alweer tijd voor avondeten, ik las daarbij in mijn boek L.A. Candy van Lauren Conrad.
Ik at trouwens rosti, shoarma en boontje. Een lekker studentikoos gerecht. 


Om half 8 is het altijd tijd voor Utopia! Ik vind het zo’n leuk programma. Ik dronk daarbij een kopje thee en nam een paar stukjes chocolade!


De rest van de avond heb ik film gekeken, lekker onder mijn kleedje. Ik keek The Longest Ride echt een aanrader ! Ik dronk daarbij een Radler en nam wat lekkere dingen! Daarna ben ik lekker gaan slapen, want ik had een druk weekend voor de boeg.

Ik heb besloten om alleen op doordeweekse dagen een plog te schrijven. Vandaar dat er maandag weer een plog online staat ! Maar vanmiddag en morgen nog een artikel !
Goed weekend !

X. Danielleeee

                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten