woensdag 22 juli 2015

Plog #16 July

Vandaag alweer de een na laatste plog van deze week en dan is het bijna weekend. Ik heb vandaag een heerlijke wandeling gemaakt van 6,6 km en verder lekker rustig aan gedaan. Ik was namelijk kapot na deze wandeling. Benieuwd naar de foto´s kijk dan snel verder!
 

Ik stond rond 9 uur op en at zoals gewoonlijk mijn bakje yoghurt met cruesli en een heerlijk kopje thee. Vandaag heb ik een foto gemaakt.
Tijdens mijn ontbijt ben ik Youtube filmpjes gaan kijken en zat mijn lieve poes Bo bij mij op schoot.

 
Na mijn ontbijt had ik rond half 11 alweer een knorrende buik. Dus ik nam nog een kopje thee met daarbij een banaan. Die vullen altijd erg goed!

Ondertussen maakte ik de plog van 14 July, die jullie natuurlijk al gezien hebben. Ook maakte ik in Wunderlist een lijstje met alles wat ik nog wilde doen en wanneer ik dit wilde doen. Ik gebruik dit normaal voor mijn studie om goed bij te houden of ik alles gedaan heb. Maar voor het bloggen is het ook echt ideaal. Toen ik hiermee bezig was plofte mijn poes Pip heerlijk op de bank neer op haar kleedje.

Ik lunchte met twee maisbroodjes, één met filet american en één met kruidenroomkaas. Heerlijk!
Daarbij dronk ik een glas ranja in de smaak tropische vruchten. Ondertussen stippelde ik mijn route uit voor mijn wandeling. Vorig week ben ik begonnen met wandelen. Ik wil ongeveer 5 km per keer lopen en om ervoor te zorgen dat dit lukt stippel ik de route uit op afstandmeten.nl


Ik maakte mij klaar en ging aan de wandel met mijn oordopjes in.  Toen ik weg wilde gaan kreeg ik deze blik van mijn poes Pip.
Ondertussen maakte ik wat foto´s van mooie plekjes waar ik langs kwam. En deze prachtige vlinderstruik, ik vind dat echt prachtige struiken.
Ook kwam ik langs het noorderplantsoen daar maakte ik een foto van de mooie vijver.
Ik heb uiteindelijk 6,6 km gelopen in 65 minuten, dat vond ik aardig knap gedaan. Ik had het tempo er dan ook goed in.

Thuis gekomen heb ik totaal uitgeput niets meer gedaan en dus ook vergeten foto´s te maken.
Rond half 9 ben ik in bed gaan liggen en heb ik nog even in mijn boek gelezen. L.A. Candy van Lauren Conrad, ik heb hem bijna uit. Dit was mijn dagje alweer. Vrijdag is weer een rustig dagje met weinig op de planning en vreselijk spierpijn van de grote wandeling.

Hoe was jullie dag vandaag?

X. Danielleeee 

                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten