dinsdag 21 juli 2015

Plog #15 July

Vandaag de plog van 15 juli voor jullie. Ik heb een lekker rustig dagje gehad, ik ben weer begonnen met het schrijven van artikelen. Dit voelde weer super goed. Ook heb ik geluncht met klasgenoten, helaas geen foto gemaakt van mijn heerlijke sandwich.


Voordat ik mijn bakje yoghurt en kopje thee ging drinken, heb ik een 7 minute workout gedaan. Ik deed vanochtend de algemene workout. Ik voelde mijn benen weer lekker branden en was flink uitgeput na deze jumping jacks. 


Vanochtend begon de dag weer met een kopje thee en mijn yoghurt met cruesli en chocoladestukjes. Alweer ben ik vergeten een foto te maken van mijn bakje yoghurt, vandaar het lege bakje.

Onder het eten kijk ik altijd de vlog van Beautygloss en daarna lees ik een aantal artikelen via bloglovin. Vandaag deed ik dat samen met Bo, ze zat op mijn schoot mee te kijken naar de bewegende muis op het beeldscherm.

Rond 11 uur had ik zin in iets, maar wilde niet te veel eten omdat ik ook ging lunchen. Vandaar dit kleine merci chocolaatje, weten jullie welke smaak !?

Na het lunchen waarvan ik geen foto heb gemaakt, ben ik nog even langs de Big Bazar geweest. Ik moest nog kattensnoepjes hebben en wilde er ook even door heen wandelen. Ik kwam een leuk verwenpakket voor mijn poezen tegen, met een leuk speeltje erin. Ook nam ik Yathzee mee.

Thuis aangekomen had ik een kleine regenbui op mijn hoofd gehad, altijd leuk als je een bril draagt. Dit is dan het resultaat.

Ik moest natuurlijk direct het speeltje uit het verwenpakket even proberen. Ze vond het heel lastig.

Van ongeveer half 7 tot 9 uur heb ik heerlijk even geschilderd. Ik wilde voor mijn oma graag een roodborstje maken voor haar 75e verjaardag. Hier het begin, binnenkort kun je het resultaat zien.


Daarna deden mijn vriend en ik nog een spelletje Yathzee. Onze poezen wilde graag spelen  met de dobbelstenen.  We hadden nog een lekkere reep chocola in de koelkast liggen daar hebben nog een paar stukje van gehad. Alweer chocola, ik kan er soms geen genoeg van krijgen. 


X. Danielleeee


                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten