maandag 20 juli 2015

Plog #14 July

Vanochtend heb ik weer een Plog voor jullie. Vandaag is hij niet zo interessant als gisteren, maar ik heb toch een paar foto´s kunnen maken! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!Ik begon de dag met een kopje thee en een bakje yoghurt met cruesli. Helaas had ik mijn bakje yoghurt al leeg voordat ik een foto kon maken.

Tijdens het eten zat Bo mijn poes heerlijk uit het raam te kijken, ze was net de hele kamer doorgevlogen achter een vliegje aan.

Ik had een enorme snee in mijn hand, ik heb helemaal niet gemerkt hoe ik die gekregen heb. Maar het voelde heel naar, niet pijnlijk gelukkig. Ik bedacht mij dat ik nog hele leuke pleisters had, dus deed daar eentje van om de snee.

Even een planning maken, want ik wil ontzettend graag weer leuke dingen schrijven en fotograferen! Ik at daarbij mijn favoriete koekje, echt een jeugdsentiment!

Rond kwart voor vier maakte ik mij klaar, ik had de hele dag heerlijk in mijn pyjama gelopen. Ik maakte een simpele look en deed mijn favoriete lipstick en blousje aan!
We hadden rond 18 uur een etentje en waren rond half 11 weer thuis. Ik ben toen direct gaan slapen en heb geen foto´s meer gemaakt die avond.

Vandaag was een niet zo´n interessant dagje, hopelijk morgen leukere foto´s !

X. Danielleeee

                                                             Follow on Bloglovin
                                                                   Instagram
                                                                              Twitter

1 opmerking: