woensdag 7 mei 2014

Sleek 'O So Special' Palette

Vandaag een review over echt een prachtig palette. Het is mijn eerste palette van dit merk, die ik in Londen gekocht heb. Ik ben er echt ontzettend blij mee !
Het is het ‘O So Special’ Palette van Sleek. Ben je benieuwd wat ik van het palette vind en naar een look die ik hiermee heb gemaakt, lees dan snel verder !


Wat een prachtig palette vind ik het bij de eerste oogopslag. Mooie kleuren die ontzettend goed te combineren zijn.
De pigmentatie van dit palette vind echt heel erg goed. Je merkt wel dat de mattere kleuren een iets mindere pigmentatie hebben dan de glanzende kleuren.
Ik merk wel dat de kleuren op het oog veel gepigmenteerder zijn dan op mijn arm, dit geldt niet voor de lichte cremé kleur, maar wel voor de koraaltinten ‘Ribbon’ & ‘Pamper’. Op mijn arm was de pigmentatie van deze twee niet denderend, maar op mijn oog was het prachtig. Ik ben het alleen vergeten vast te leggen, dus binnenkort zien jullie hier een look mee !

 Bow Organza Ribbon Gift Basker Glitz Celebrate

Pamper Gateau The Mail Boxed Wrapped Up Noir

Ik heb vandaag een look, eigenlijk twee looks gemaakt met de kleuren ‘Bow’, ‘Wrapped Up’& ‘Celebrate’. Ik wou eerst gaan voor één look, maar toen ik de kleur Celebrate op mijn arcadeboog en daarboven aanbracht was hij ontzettend heftig. Daarom heb ik mijn ene oog heel basic en subtiel gehouden en mijn andere oog nogal heftig. Zo kun je goed zien, dat je de donkere kleuren zo draagbaar kunt maken zoals je zelf wil.Het palette kostte €9,99 en is verkrijgbaar bij verschillende webshops en in Groningen bij Skins Cosmetics. Zelf heb ik het palette in Londen gekocht, bij SuperDrug.
Binnenkort kunnen jullie nog een look verwachten met de andere kleuren.


Wat is jullie favoriete Sleek palette?
Of welke staat er op jullie Wishlist?


X. Danielleeee

Volg mij ook via :

Follow on Bloglovin
https://twitter.com/theloveforpink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten