woensdag 14 mei 2014

My Nails #5

Het is weer tijd voor een nieuwe MyNails ! Vandaag heb ik een hele leuke topcoat van Barry M !
Ik vind hem echt heel schattig, ik had nooit eerder een topcoat gebruikt met een soort hagelslag effect. Ik combinatie met de nagellak van Catrice vind ik hem echt ontzettend leuk !


 Het is een nagellakje uit de Confetti Nails Effects lijn, dit is de kleur Marshmallow.
De nagellak brengt erg makkelijk aan. Je kunt de hoeveelheid van de stukjes zelf bepalen door vaker met het kwastje over je nagel te gaan. Op die manier kun je de stukjes ook mooi verdelen over je gehele nagels en zit niet alles op één hoop.

De droogtijd is echt heel snel, wel moet je nagellak die eronder zit wel goed drogen. Doordat ik even weer een momentje van ongeduld had, nam ik de hele onderlaag mee.
In eerste instantie toen ik het kwastje uit het nagellak potje hield dacht ik dat ze wit waren in plaats van roze, zoals je ziet aan het potje. Maar eenmaal op mijn nagel zie je dat ze toch wel roze zijn, maar wel erg licht.


Het kwastje is een normale smalle kwast, waar je heel precies mee kunt werken als je in een hoekje nog geen stukjes hebt zitten. Dit ik erg fijn werken, bij een normale nagellak ben ik vaak meer van de bredere kwastjes..

Als ik krab over de nagellak blijft alles goed op zijn plek zitten. Zelf heb ik er nog wel een topcoat overheen gedaan, zo hoop ik dat het nog iets langer op mijn nagels blijft zitten.


 Ik heb de nagellak zelf in Londen gekocht in de aanbieding. Ik dacht drie voor €10,-
Barry M kun je het beste online bestellen, ik zou op dit moment niet weten waar in Nederland je het in de winkel kunt kopen ! Misschien jullie wel ?
Er zijn verscheidene webshops die de nagellak verkopen, typ het bij google in en je zult het vinden ! De nagellak kost €5,35Wat vinden jullie van dit nagellakje ?


X. Danielleeee

1 opmerking: