dinsdag 6 mei 2014

My Nails #4

Zoals jullie misschien wel weten was vorige week woensdag er een leuke actie met 1 + 1 op alle make-up. Daar heb ik natuurlijk even goed gebruik van gemaakt. Ik heb onder anderen een nagellakje uit de Limited Edition Collectie van Catrice gekocht. Ben je benieuwd welke het is, lees dan gauw verder !


Vanaf vorige week ligt de nieuwe Limited Edition ‘Haute Future’ van Catrice in de winkels. Ik heb daar één erg leuk product van gekocht, namelijk deze nagellak.Het is een ontzettend gave, holografische nagellak. Na één laagje kun je hem ook prima dragen, maar ik hou zelf meer van een goede dekking en heb daarom twee laagjes aangebracht. Door twee laagjes aan te brengen kom je ook het dichts in de buurt, bij hoe de kleur er in het potje eruit ziet.Het is lastig om van dit holografische lakje foto’s te maken, omdat hij het ene moment een meer groene gloed over zich heeft en het andere moment een meer blauwe gloed.


Zelf ben ik er heel blij mee, een lekkere knal kleur.
In de nagellak zijn hele fijne glitterdeeltjes verwerkt, die waarschijnlijk zorgen voor het holografische effect. Dit zorgt er ook voor dat de nagellak telkens een prachtige glans heeft.

De droogtijd van de nagellak is vrij snel, alleen als je een vrij dikke laag lakt moet je wel uit kijken dat het niet indeukt. Maar dit geldt eigenlijk voor elk soort nagellak. Ik ben daar altijd erg ongeduldig in, maar de nagellak zit er nog steeds prima op bij mij.

Het kwastje van Catrice vind ik echt ontzettend fijn, een lekker breed kwastje zodat je in twee strepen je gehele nagel van een mooi kleurtje hebt voorzien. Dit vind ik zelf fijner werken, dan een erg smal kwastje. Maar dit is voor iedereen natuurlijk weer anders.

Deze nagellak heet Never Green Before nr. C02 en kost €3,59De Limited Edition is vanaf vorige week verkrijgbaar in de Kruidvat, dus als je nog wat wilt halen van de leuke collectie sla dan snel je slag!
Weet je nog niet wat je moet gaan halen, in dit artikel kun je zien wat de producten zijn van deze Limited Edition.

X. Danielleeee

Volg mij ook via :

Follow on Bloglovin
https://twitter.com/theloveforpink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten