woensdag 16 april 2014

New in: Tassen !

Vandaag wil ik jullie graag mijn twee favoriete tassen showen !
Neem snel een kijkje !

Ik ben echt super blij met deze tassen.
Ik heb de bruine tas van Even&Odd besteld via Zalando, hij kostte €33,95.
Ik had de tas met heel veel twijfel besteld, ik vond hem echt heel mooi maar hij is eigenlijk niet heel praktisch. Hij heeft ongeveer de grote van een A4-tje, handig om er een beeld bij te vormen. Hierdoor kan ik hem niet gebruiken voor naar school, meestal heb ik meer dan één boek nodig en er past maar één in. Maar na lang twijfelen heb ik hem uiteindelijk gewoon gekocht. Ik gebruik de tas echt ontzettend veel en ik ben heel blij dat ik hem uiteindelijk toch gekocht heb. Hij is de  €33,95 zeker waard !

De tas heeft echt prachtige details, dit is waarschijnlijk ook de reden dat ik ervoor gevallen ben. Ik vind het gouden rendier echt een heel gaaf detail. Ook de stof aan de binnenkant vind ik ook heel gaaf. De tas sluit met een magneet, zelf vind ik dit heel handig. Maar ik las een aantal beoordelingen dat dit op den duur niet meer werkte. ik hoop dat dit bij niet bij mijn tas gebeurt !


Een paar dagen later ging ik naar London. Daar ben ik even de Primark in geweest, niet voor kleding want ik vond dat ik dat net zo goed in Nederland kon kopen. Ik heb daar alleen even bij de accessoires geneusd. Uiteindelijk kwam mijn vriend, ja je hoort het goed, met deze tas aanlopen. Hij vroeg wat ik er van vond ( hij wist nog niet dat ik die andere tas ook al besteld had). Ik twijfelde eerst even, maar toen ik naar het prijskaartje keek en zag dat hij 6 pond was, was ik overtuigd. Deze tas heb ik nog niet heel veel gebruikt, omdat er niet heel veel in past. Hij is wel heel handig als je gaat winkelen of wat gaat drinken in de stad. Hoef je niet met zo’n hele grote tas te slepen, want dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik vind de kleur van deze tas echt prachtig, ik hou ontzettend veel van blauwtinten. Ik zou sneller gaan voor een zwarte of bruine tas, maar ik vind dit voor de lente en zomer ook echt prachtig !!
Deze tas sluit anders dan de andere tas er zit een draaiknop op. Wel praktisch, maar als die los is, zit er geen rits meer over het vakje.
Deze tas heeft een hele gave slangenprint, dit vind ik een echt prachtig.
Zoals je kunt zien is de tas niet heel groot van binnen, maar dit vind ik geen probleem. Heb je ook eens een tas voor andere gelegenheden.

I'm in love met mijn prachtige tassen !
Wat vinden jullie ?

X. Danielleeee

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten