dinsdag 29 april 2014

My Nails #3

Het is weer woensdag en dat betekend weer een nieuw nagellakje !
Dit keer is het een nagellakje van L’Oréal en hij is heel gaaf !Wauw wat een fantastische nagellak is dit zeg! Waar zal ik eens beginnen..
Ten eerste is de dekking bij één laagje al prachtig, een mooie rood-paarsige kleur. Maar bij twee laagjes vind ik hem nog veel mooier. Hij is dan heel mooi bordeaux rood, een hele donkere kleur waar ik ontzettend veel van hou !


De droogtijd is echt super snel. Ik deed in het begin nog super voorzichtig. Ik ben namelijk echt een kluns als het gaat om het wachten tot het droog is. Maar de droogtijd verbaasde mij echt ontzettend !


Het kwastje van de nagellak is wat breder dan een normaal kwastje, hierdoor brengt de nagellak ontzettend fijn aan. In twee strijken kun je je gehele nagel prachtig voorzien van een geweldige kleur.
De substantie van het product is ook erg fijn. Niet te dik, waardoor het niet streperig aanbrengt. Het is gewoon precies goed, hierdoor is de droogtijd ook lekker snel denk ik.


Het potje waar het in zit vind ik ook erg chique. De gouden dop zorgt hier vooral voor denk ik. Maar ook de vorm en de grootte van het potje.


Het is een nagellakje van de Color Riche lijn. In de kleur 409 Hynotic Red.
Onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos voor €5,99

Zoals als jullie wel gemerkt hebben ben ik één en al lovend over dit product. Ik vind hem ontzettend mooi qua kleur, qua dekking en ik ben ontzettend tevreden over de droogtijd! Ik wil meer kleuren van L’Oréal ! Misschien dat ik woensdag bij de 1 + 1 actie van Kruidvat nog wel twee leuke kleuren meeneem.

Wat is jullie favoriete nagellak merk ?


X. Danielleeee

Volg mij ook via :

Follow on Bloglovin
https://twitter.com/theloveforpink

2 opmerkingen: