donderdag 24 april 2014

Mocha Orange - Figs&Rouge

Vandaag heb ik een review van een product die ontzettend lang geleden al in de Glossybox zat, wat zoals jullie vast allemaal wel weten, er niet meer is. Maar ik kon dit fijne product jullie niet onthouden. Benieuwd welk product het is, lees dan gauw verder?Het is een lippenbalsem van Figs&Rouge Mocha Orange.
Het is een lippenbalsem die 100 % natuurlijk is en petroleum vrij.


De geur van de lippenbalsem is echt heel zacht en lekker, je ruikt heel licht de sinaasappel geur.
In de lippenbalsem zitten kleine glittertjes, deze zie je op je lippen niet heel goed. Maar de lippenbalsem geeft je lippen wel een prachtige glans, vooral in de zon !
Zelf hou ik hier ontzettend van, ik vind het erg mooi als een soort van lipgloss.Ik heb nog niet echt heel goed gemerkt dat de lippenbalsem ook iets doet voor mijn lippen. Het verzacht ze wel, maar dat is niet voor heel erg lang. Ik heb ervaringen met andere lippenbalsem die mijn lippen echt goed hydrateren, bij deze heb ik dat nog niet kunnen merken.
Wel vind ik dat de lippenbalsem een fijne structuur heeft, een hele zachte structuur dit voelt heerlijk aan op je lippen.


Figs&Rouge verkoopt niet alleen lippenbalsems, maar ook handcrèmes.
Deze lippenbalsem kost €6,95   


Wat is jullie favoriete lippenbalsem?
Die van mij op dit moment deze en een lippenbalsem van Balance Me!

X. Danielleeee


Follow on BloglovinInstagramhttps://twitter.com/theloveforpink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten