zaterdag 19 april 2014

Mijn geluksmomenten #1

De eerste zondag dat ik begin met de geluksmomenten van deze week !
Benieuwd waar ik mij even ´happy´ door voelde? Lees dan gauw verder !
Zondag 14 april
Heerlijk een keer weer wat samen met mijn vriend gedaan ! Lekker wezen touren in de omgeving! Studieontwijkend gedrag voor het tentamen van maandag.

Maandag 15  april
Maandag was mijn ‘happy moment’  toen ik mijn vriend sprak na het tentamen. Ik had echt zo’n slecht gevoel over het tentamen. Even over leuke dingen kletsen en dat tentamen laten zoals het is. Je kunt er toch niets meer aan veranderen !

Dinsdag 16 april
Heerlijk weer de zon die tevoorschijn kwam !
Ik vind het echt verschrikkelijk als ik tentamens moet leren op een hele grauwe dag.
Maar gelukkig scheen dinsdag heerlijk het zonnetje en had ik ineens super veel motivatie om de toets van donderdag te halen !

Woensdag 17 april
Woensdag moest ik eigenlijk heel veel leren voor mijn tentamen van donderdag. Dit heb ik ook wel gedaan, maar ik heb ook weer heel leuk studieontwijkend gedrag vertoond ! Dat was natuurlijk bloggen! Ik vind het echt een heerlijke afleiding!

Donderdag 18 april
Na een zware dag samen met mijn lieve mama naar The Passion geweest ! Wat was dat prachtig, ik vind Simone Kleinsma echt geweldig en ze kan zo mooi zingen, echt kippenvel !

Vrijdag 19 april
Ik heb echt een vreselijk hekel aan auto rijden. Ik moest terug rijden van mijn moeders werkt naar huis, ik was echt verschrikkelijk nerveus ! Maar ik heb het gedaan en het is gelukt !! Dat voelt echt super goed !

Zaterdag 20 april
zaterdag scheen weer heerlijk de zon na weer wat grauwe dagen. Ik heb echt prachtige foto's kunnen maken met de spiegelreflex camera van mijn moeder. Veel betere foto's dan met mijn canon handcameraatje. Ik wordt zo happy als ik die prachtige foto's zie ! Jullie zien de eerste foto's in het artikel van woensdag :) !Wat waren jullie geluksmomenten van deze week?

X. Danielleeee


Follow on BloglovinInstagramhttps://twitter.com/theloveforpink

Fijne Paasdagen !

Cómo decorar huevos de Pascua (con servilletas)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten