vrijdag 18 april 2014

Mijn favoriete schoenen !

Ik hou echt ontzettend veel van schoenen, het is zelf zo erg dat ik niet meer in een schoenenwinkel durf te komen. Ik ben bang dat ik dan weer met een paar de winkel uit kom of helemaal verliefd op een paar leuke schoenen.
Vandaag deel ik jullie mijn favoriete schoenen !
Het eerste paar is van de Primark en kostte daar €20. Ik twijfelde eerst over de enkellaarsjes, maar de prijs maakt mijn keuze altijd wat makkelijker.
Ik draag ze bijna dagelijks, doordat het een vrij dikke blokhak heeft loopt het heel comfortabel.
Op hele dunne hakken kan ik ook niet lopen, ik ga echt super snel door mijn enkels.


Het tweede paar komt bij de Dolcis vandaan. Ik had deze gezien tijdens het winkelen met mijn vriend. Ik had al heel duidelijk tegen mijzelf gezegd dat ik ze niet mocht hebben, want ze kosten €89,99. Dit vind ik echt verschrikkelijk duur voor een paar schoenen, maar ik kon ze toch echt niet uit mijn hoofd krijgen. Uiteindelijk was ik er over uit, ik neem ze gewoon niet!

Toen kwam mijn vriend op de leuke grap om het op facebook te zetten, als 150 likes zou krijgen kreeg ik ze van hem. Dit lukte jammer genoeg niet, ik had ongeveer de helft van de likes. Maar toen maakte we een compromis we betalen ieder de helft.
Mijn dag kon niet meer stuk en ben nu heel gelukkig en super zuinig op deze schoenen. Deze draag ik ook veel minder, ik ben altijd verschrikkelijk bang dat ik ergens tegen aan loop en ze zijn kapot. Dat heb ik tenminste altijd als ik ergens zuinig op ben. 

Wat zijn jullie favoriete schoenen?

X. DanielleeeeP.S. vergeet Theloveforpink niet te volgen !!

Follow on BloglovinInstagram

https://twitter.com/theloveforpinkGeen opmerkingen:

Een reactie posten