zaterdag 26 april 2014

Look: Koningsdag


Speciaal voor de Koning maken we natuurlijk een prachtige ooglook. Benieuwd wat ik er van gemaakt heb? Lees dan gauw verder !Zelf ben ik niet zo van de kleur oranje. Vooral die je met koningsdag overal ziet vind ik echt verschrikkelijk. Ik heb daarom een look gemaakt waar niet deze harde oranje kleur in voorkomt,  maar ik heb het net even naar mijn eigen hand gezet. Ik heb vooral gebruik gemaakt van koraaltinten en roze. 
Als basis over het hele oog heb ik een creme/witte kleur gebruikt. In de buitenste ooghoeken heb ik een licht roze kleur aangebracht. In de crease en daarboven ben ik gegaan  voor een hele lichte en subtiele koraaltint en de crease heb ik nog iets harder aangezet met een wat donkerdere koraaltint, die hangt erg tegen het rood/oranje aan. 


Op de lippen ben ik ook voor een koraaltint gegaan. Doordat de ogen wat zacht eruit zien achter mijn bril kon ik gaan voor een lekker knalkleurtje op mijn lippen. Als je ogen al erg opvallen kun je ook gaan voor een licht glossje of een lippenbalsem.  De Lipstick is van de HEMA uit de goedkopere lijn, hij kostte €2,50 - artikel kun je hier lezen 


Ik ga vandaag maar even alle marktkraampjes afstruinen, wat ga jij doen op deze mooie dag?


X. Danielleeee

Volg je TheloveforPink al ? Het kan op deze manieren !

Follow on Bloglovin

https://twitter.com/theloveforpink


Geen opmerkingen:

Een reactie posten