vrijdag 18 april 2014

Look: Easter !


Vandaag heb ik een look die ik ga dragen met Pasen. Het is een look met blauwe en roze tinten.
Leuk voor als je lekker gaat brunchen of misschien wel lekker gaat gourmetten !
  Ik maak de laatste tijd ontzettend veel gebruik van tinten die mijn ogen laten spreken.
Vooral bruin tinten laten mijn ogen spreken, maar ook blauwe tinten.
Vandaar dat ik voor een look met blauwe kleuren ben gegaan.
Alleen door het uitblenden laat de blauwe kleur in de arcadeboog en daarboven meer paarse kleur achter dan donker blauwe kleur.Om het voor jullie een beetje duidelijk te maken heb ik aangegeven waar ik welke kleur gebruikt heb. Ik heb uiteindelijk maar vier kleuren gebruikt. Ik heb nog wel een baby blauwe kleur gebruikt om het donker blauwe uit te blenden, maar daar zie je niets van terug. Dit zou je ook prima kunnen doen met een lila kleur of een andere lichte tint die in de buurt van de donkere blauwe kleur zit. Hier zie je nog even het ook zonder alle lijntjes erdoor heen.
Deze hele zachte look is ook erg mooi om naar school of andere gelegenheden te dragen. Als je hem te zwaar vind kun je ook voor een iets lichtere blauwe kleur gaan.  

Zijn jullie al uit over je look voor de Pasen?

X. Danielleeee

Fijne Paasdagen ! 


Follow on BloglovinInstagramhttps://twitter.com/theloveforpink

So pretty for spring, or even a baby shower! #BabyCenterBlog

2 opmerkingen: