zondag 27 april 2014

Geluksmomenten #2

Ben je benieuwd wat deze week mijn geluksmomenten waren? Lees dan gauw verder !
Zondag 21 april
Heerlijk aan het brunchen geweest bij mijn moeder, stiefvader en broertje. In de middag was het heerlijk weer en hebben wel lekker gewandeld in het bos. Ik heb bijna 300 foto’s gemaakt, genieten!

Maandag 22  april
Tweede paasdag ben ik samen met mijn vriend bij mijn vader en stiefmoeder geweest. Bij mijn vader kom ik niet heel veel, door drukte van school en mijn werk in de weekenden. Daarom is het altijd weer erg fijn om daar even te zijn en bij te kletsen.

Dinsdag 23 april
Dinsdag is de dag waarop is altijd stage loop op een basisschool. Ik heb een aantal moeilijkheden gehad met het lesgeven, maar dinsdag gingen mijn lessen voor mijn gevoel heel goed ! Hier word ik echt blij van en heb ik alleen maar meer zin om veel meer lessen te geven !

Woensdag 24 april
Ik hou echt ontzettend veel van katten, mijn moeder heeft er zelf ook één. Alleen woon ik niet meer bij mijn moeder dus die zie ik niet zo vaak meer. Elke woensdag avond pas ik op en daar hebben ze ook twee katten. Een van de katten kan soms heel gemeen zijn, hier heb ik nog niets van gemerkt, maar ik neem altijd wel een beetje afstand. Maar deze woensdag kwam hij zomaar bij mij knuffelen, happy moment ! Hoe ik het voor elkaar heb gekregen geen idee, maar ik vond het wel even een leuk momentje !

Donderdag 25 april
Foto’s maken van bepaalde kleuren oogschaduw is echt super lastig. Vooral die voor de koningslook van zaterdag. In werkelijkheid kon je hele duidelijk verschillen tussen bepaalde kleuren zien, maar helaas op veel van de foto’s die ik gemaakt heb niet. Gelukkig zat er toch nog een goede foto bij ! 

Vrijdag 26 april
Vrijdag was even stressen, ik was mijn OV-chipkaart vergeten bij mij vriend thuis en ik moest die avond naar Zwolle met de trein. Hij had hem op de post gedaan, maar om half 5 was hij er nog niet. Als hij er niet zou zijn, kon ik ook niet naar Zwolle maar gelukkig om 5 uur was hij er eindelijk. Een opluchting en een blij gevoel, ik kon naar Zwolle !

Zaterdag 27 april
Deze dag heb ik even lekker lopen struinen in het prachtige Groningen ! Heerlijk over de rommelmarkt lopen en ook nog een beetje gewinkeld ! Shoplog ???
Ik winkel bijna nooit meer, ik doe het vrijwel altijd online. Maar dit was even weer een gezellig middagje uit, heerlijk !


Wat waren jullie geluksmomenten van deze week?

X. Danielleeee                   

Fijne Zondag !


1 opmerking: