woensdag 23 april 2014

Blue Berry lijn - TheBodyShop

Vandaag een review over twee limited edition producten van The Body Shop. De producten komen uit de blueberrylijn. Benieuwd wat ik ervan vind ?

De geur van de producten vind ik echt heerlijk. Het heeft een hele zachte maar toch ook wel een vrij zoeten geur. Ik zelf vind het nog niet geheel een zomer geur, maar voor de lente en winter maanden is hij heerlijk. Ik vind het een hele warme geur.


De body butter is echt een boter. Het heeft een hele dikke en boterige structuur, wat ik zelf echt heerlijk vind. Dit soort structuren vind ik vooral lekker op koude en regenachtige dagen, als het om de zomermaanden gaat vind ik een body lotion lekkerder.

 De body butter maakt je huid echt heerlijk zacht en trekt ontzettend snel in je huid. Dit is voor mij echt een heel belangrijk punt voor een body butter of body lotion.
De showergel is ook echt heerlijk, hij gaat alleen wel heel snel op. De geur is echt ontzettend sterk, je ruikt hem de hele dag als je hem ook nog combineert met de body butter. Een nadeel van de showergel vind ik wel dat de showergel pas schuimt als je veel gebruikt. Hierdoor gaat een flesje van 250 ml super snel op.


Al met al twee prachtige producten en echte aanraders.
Ik raad sowieso iedereen producten van Thebodyshop aan, want ze zijn altijd heerlijk. Je moet wel de geur kiezen die bij je past. De blueberry lijn kan ik wel heerlijk vinden, maar misschien vind jij de nieuwe raspberry lijn wel heerlijk.

Blueberry Body Butter kost €16,00
Blueberry Showergel kost €7,00

Wat is jou favoriete geur van TheBodyShop ?

X. Danielleeee

P.S. ik zou het leuk vinden als je mij volgt !
En zo mis je zelf ook nooit meer iets !
Dit kan op twee manieren:


Follow on Bloglovin

https://twitter.com/theloveforpink

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me lekker ruiken! Ga eens kijken bij the body shop. Favoriete geur? Dat is lastig om te kiezen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De douchegel is in ieder geval heerlijk, ik had hem besteld via de webshop! <3

    BeantwoordenVerwijderen