woensdag 21 augustus 2013

Rituals

Vandaag kwam ik echt iets heerlijks tegen tussen de douche stashes van mijn schoonmoeder :)
Ik vertel jullie graag wat ik ervan vond !

Ik kwam een heerlijke scrub van de Rituals tegen !
De Rice Scrub. 

De ingrediƫnten:
aqua/water, glycerin, silica, glyceryl, stearate se, disodium, cocoamphodiacetate, peg-100 stearate, cetyl alcohol, parfum/fragrance, hydroxypropyl methylxellulose, sodium laureth sulfate, phenoxyethanol, oryza sative (rice) extract, prunus serrulate (cherry ) flower extraxt, cocoglucoside, stearic acid, palmitic acid, hexvl cinnamal, benzyl salicylate, butyphenyl methylpronional, linalool, citronellol, geraniol, benzyl alcohol, alphaisomethyl ionone, methylisothiazolione, potassium sorbate, citric acid, sodium citrate, sorbic acid

Het is geloof ik nog de oude verpakking !

Ik vind het een heerlijke scrub. 
Het heeft niet te grove scrubkorrels, maar gewoon fijn. 
Dat geeft een veel zachter gevoel over je huid. 
Ik gebruik de scrub van de Action zelf, en die vind ik soms iets te grof. 
Alsof mijn huid er niet zo goed tegen kan.

Deze is heel fijn en heeft een fijne geur. 
Heel zacht en niet heel opvallend. 
Het was zeker het proberen waard 
en ik denk dat ik hem nog wel even vaker zal lenen !

Ik keek even online op rituals.com en daar zag ik dat hij nu €10,- kost.
Niet heel budget, maar ook niet heel duur. 
Het is maar net wat je voor een scrub wilt uitgeven. 

X. Danielleeee5 opmerkingen: